NORTH & AWAY

&

ZUIDERHUIS

Samenwerking met Zuiderhuis

Sinds 2009 is NORTH & AWAY dé specialist voor op maat uitgewerkte vakanties naar het hoge noorden. Wat destijds begon als een éénmanszaak van bezieler Benjamin Taeymans, groeide in 10 jaar uit tot een gespecialiseerde nichetouroperator met 5 medewerkers. Naast echtgenote Karin De Rooy, werd het team doorheen de jaren versterkt door Kiki, Laura en Tessa die evenzeer gebeten zijn door de reismicrobe van het hoge noorden. De uitgebreide terreinkennis aangevuld met persoonlijke tips en ervaringen bleken een absolute succesformule.

 

Ook in de toekomst zal NORTH & AWAY dé referentie blijven voor reizen naar het noorden. Benjamin en Karin gaan voortaan iets meer achter de schermen werken vanuit Noorwegen waar ze recent Rondane Gjestegård hebben gekocht. Met deze unieke accommodatie, bestaande uit een kleinschalig hotel en 10 typisch Noorse blokhutten, wordt al 10 jaar intensief samengewerkt. Toen de huidige eigenaars lieten weten op pensioen te willen gaan, moesten Benjamin en Karin niet lang nadenken. Hiermee wordt hun levensdroom werkelijkheid: leven en werken in hun natuurlijke habitat samen met hun 2 kinderen Liv (5) en Mia (2).

 

Nog vóór de plannen om naar Noorwegen te emigreren, waren er al samenwerkingsgesprekken tussen NORTH & AWAY en Zuiderhuis dat kantoren heeft in Antwerpen en Gent. Zuiderhuis is al meer dan 30 jaar dé referentie in België voor reizen in groep of individueel naar bestemmingen wereldwijd. Ze hebben verschillende gespecialiseerde afdelingen waaronder IJslandreizen en Laplandreizen. Vanaf 01/07/2019 zullen deze 2 brands samensmelten met NORTH & AWAY. Achter de schermen bundelen we onze krachten en passie voor het hoge noorden in een nieuw bedrijf. Voor onze klanten verandert er weinig en blijven de afzonderlijke merknamen nog bestaan tot er in de loop van 2020 een gloednieuwe naam en website wordt gelanceerd. Door deze samenwerking zal de dienstverlening versterkt worden en het aanbod op het hoge noorden verder uitgebreid. Een persoonlijke en klantgerichte aanpak zal absoluut centraal blijven staan.

 

           

 

Benjamin en Karin zijn mede-eigenaars en blijven zeer betrokken binnen de nieuwe organisatie. Vanuit Noorwegen zullen ze de contacten met de lokale partners onderhouden en het reisaanbod verder ontwikkelen. Regelmatig zullen ze ook naar België pendelen voor reisbeurzen en het geven van boeiende infosessies zoals voorheen. Uiteraard hopen ze ook veel klanten van NORTH & AWAY en Zuiderhuis te mogen ontvangen in Rondane Gjestegård!

 

Door de verhuis naar Noorwegen zal het kantoor in Kapellen wel ophouden te bestaan vanaf 01/07/2019. Voortaan is NORTH & AWAY te vinden op de Britselei 80 - 2000 Antwerpen waar zich ook het Antwerps filiaal van Zuiderhuis bevindt. Daarnaast blijft het kantoor bij MOOSE in the CITY in Antwerpen eveneens geopend. Beide kantoren werken steeds op afspraak en zijn telefonisch bereikbaar van maandag t.e.m. zaterdag van 10u00 tot 18u00 via +32(0)3 361 38 80.