Winter Week in de Finse Taïga

REISDETAIL

Reeds verschillende winters een absolute succesformule met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding! Je verblijft in het comfortabele en familievriendelijke Kalevala Hotel gelegen aan een groot meer middenin de wildernis. Overdag neem je deel aan winterse activiteiten en 's avonds geniet je van een heerlijke Finse sauna en lekker viergangendiner.

Afreis: dagelijks van 15.12.17 t.e.m. 22.04.18 (uitgezonderd 19.12.17 t.e.m. 03.01.18)
Duur: 8 dagen
Formule: halfpension
Vluchten: tarieven op aanvraag
Luchthaven: Kajaani (KAJ) op 100km
Transfers: inbegrepen

Aankomst op de luchthaven van Kajaani en georganiseerde transfer (1u30) naar het hotel nabij Kuhmo. Welkomstdiner en overnachting.
Na het ontbijt volgt een praktische infosessie gevolgd door een korte rondleiding door het hotel, een bezoek aan de rendieren en de plaatselijke ijspiste. Daarna staat een 2u durende introductie in het langlaufen op het programma. Eens de basistechnieken onder de knie kan je desgewenst op eigen houtje verder langlaufen rond Harakkasaari (1km) met mogelijkheid onderweg om een open vuur te maken of naar het centrum van Kuhmo (5km). Sauna, jacuzzi, diner en overnachting in het hotel.
Na verdeling van de thermische uitrusting en de nodige veiligheidsinstructies, maken we een 2u durende sneeuwscootersafari (circa 20km) door de bossen en over bevroren meren (2 personen per scooter - singlescooter € 50 per persoon). Kinderen zitten achterop bij hun ouders of in een slede achter de sneeuwscooter van de gids. Sauna, jacuzzi, diner en overnachting in het hotel.