Van Stockholm tot onbewoond eiland

REISDETAIL

Droom je ervan om eens te wonen op een onbewoond eiland? Reis dan vanuit trendy Stockholm naar het dunbevolkte Gästrikland met zijn eindeloze bossen en meren. Waar je per boot naar je eigen huisje op een privé-eiland wordt gebracht. Hier breng je 2 nachten door in totale afzondering maar toch voorzien van alle comfort. Laat het avontuur beginnen! Als afsluiter van de reis verblijf je in een charmant hotelletje.

Afreis: dagelijks van 15.05.18 t.e.m. 26.10.18
Duur: 7 dagen
Formule: 6 x ontbijt - 4 x diner
Verblijf: 2 nachten in een centraal gelegen hotel in Stockholm - 2 nachten in een volledig uitgerust huisje op een onbewoond eiland - 2 nachten in een kleinschalig hotel in Åmot

 

Alternatief kan ook gekozen worden voor een formule met eigen wagen inclusief overtochten Kiel-Göteborg en Oslo-Frederikshavn. Contacteer ons voor een offerte op maat!

Rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines van Brussel naar Stockholm en transfer op eigen kracht met de luchthavenbus naar het centrum. Op wandelafstand van het busstation ligt het Nordic Light Hotel waar je de komende 2 nachten logeert. Dit hippe designhotel vormt een ideale uitvalsbasis om de Zweedse hoofdstad te verkennen (uiteraard zijn ook andere hotels mogelijk op aanvraag).