Treehotel

REISDETAIL

Ooit gedroomd om te slapen in een echte boomhut hoog boven de grond? Dan is het boomhotel in Zweeds Lapland zeker iets voor jou! Het beschikt over 7 individueel ontworpen kamers met veel aandacht voor design en moderne architectuur. Ervaar ook de sauna of geniet van de schitterende panorama's over de prachtige natuur.

Afreis: dagelijks van 01.09.19 t.e.m. 31.08.20
Duur: basispakket van 4 dagen eventueel te verlengen
Formule: ontbijt x 3
Vluchten: inbegrepen
Luchthaven: Luleå (LLA) op 90km
Transfers: inbegrepen (ook mogelijk met een huurwagen: prijzen op aanvraag)

SAS-vluchten Brussel-Stockholm en Stockholm-Luleå. Georganiseerde transfer (1u00) naar het boomhotel en inchecken in de gekozen accommodatie waar je de komende 3 nachten hoog en droog zal verblijven in je luxe boomhut.
Geniet gedurende 3 dagen van je verblijf hoog tussen de bomen waar je gegarandeerd tot rust zal komen. Elke dag wacht een heerlijk ontbijtbuffet of kan je deelnemen aan facultatieve activiteiten. In de zomer kan je o.a. paardrijden, kajakken, mountainbiken, wandelen, vissen of een traditionele Samenfamilie bezoeken. 's Winters kan je daarnaast ook sneeuwschoenwandelen, iglobouwen, ijsvissen, een sneeuwscootersafari maken of een bezoek brengen aan de plaatselijke elandenboerderij. 's Avonds kan je uiteraard facultatief gebruik maken van de unieke boomsauna.
Georganiseerde transfer (1u00) terug naar de luchthaven van Luleå en SAS-vluchten Luleå-Stockholm en Stockholm Brussel.

OPTIONELE EXCURSIES

Wij raden sterk aan om de excursies vooraf en gelijktijdig met het verblijf te boeken. Hieronder staat slechts een selectie van de vele mogelijkheden en er zijn nog andere excursies die we à la carte kunnen voorstellen.

Belangrijk: Engelstalige begeleiding is steeds inbegrepen
Kinderkortingen: 3-12 jaar: 50% korting tenzij anders aangegeven

Optionele excursies:

Verblijf

Treehotel

Ligging: gelegen temidden van de bossen in het hoge noorden van Zweden nabij het dorpje Harads. De kamers hangen op 4 tot 6m hoogte en bieden meestal uitzicht over de Luleå-rivier.

Faciliteiten: het complex bestaat uit 7 unieke boomkamers die door verschillende Scandinavische architecten ontworpen zijn met veel aandacht voor hedendaags design en ecologie. In de loop der tijd zullen nog meer themakamers worden ontworpen/gebouwd. Als eerste boomhotel ter wereld, beschikt het Treehotel ook over een unieke boomsauna voor max. 12 personen. 's Ochtends wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd in Brittas Pensionat op 500 meter wandelen van het boomhotel. In dit sfeervolle guesthouse uit 1931 kan je ook terecht voor lunch en diner. Een bar, televisie, internettoegang, sauna en douches zijn hier eveneens aanwezig.

Kamers: je kan kiezen tussen 7 uniek ontworpen kamers die variëren in grootte tussen 16 en 30m²:

  • The Cabin (max. 2 personen)

Deze kamer is 24m² groot en beschikt over 1 dubbel bed, badkamer (lavabo en toilet op gas), zithoek en dakterras. Ze bestaat uit een futuristische cabine met prachtig uitzicht over de vallei en is bereikbaar doormiddel van een loopbrug. Ontworpen door de architecten Mårten en Gustav Cyrén.

  • The Mirror Cube (max. 2 personen)

Deze kamer is 16m² groot en beschikt over 1 dubbel bed, badkamer (lavabo en toilet op gas), zithoek en dakterras. Ze bestaat uit een kubus in aluminium van 4x4x4m die geheel bekleed is met spiegels. Ze is bereikbaar doormiddel van een touwbrug en trappen. Deze is ontworpen door de architecten Bolle Tham en Martin Videgård.

  • The Bird's Nest (max. 4 personen)

Deze kamer is 19m² groot en beschikt over een 1 dubbel bed, 1 stapelbed (geschikt voor kinderen), badkamer (lavabo en toilet op gas). Aan de buitenzijde lijkt deze boomhut op een enorm vogelnest terwijl de inrichting zeer modern is. Toegankelijk via een uitrekbare trap (minder toegankelijk voor personen die slecht te been zijn). Ontworpen door architect Bertil Harström.

  • The Blue Cone (max. 4 personen)

Deze kamer is 22m² groot en beschikt over 1 dubbel bed (eerste verdieping), 2 éénpersoonsbedden (in afzonderlijke slaaploft), badkamer (lavabo en toilet op gas) en leefruimte. Aan de buitenzijde is deze hut bekleed met rood geschilderd berkenhout en kunststof ramen terwijl binnenin natuurlijke houtkleuren overheersen. Makkelijk toegankelijk via de brug. Ontworpen door architect Thomas Sandell.

  • The UFO (max. 5 personen)

Deze kamer is 30m² groot en beschikt over 2 verdiepingen met 1 dubbel bed, 3 éénpersoonsbedden (geschikt voor kinderen), badkamer (lavabo en toilet op gas) en leefruimte. Het is een echte jongensdroom om te overnachten in deze UFO vervaardigd uit 100% gerecycleerd materiaal. Toegankelijk via een uitrekbare trap (minder toegankelijk voor personen die slecht te been zijn). Ontworpen door architect Bertil Harström.

Voor grotere gezelschappen raden wij The Dragon Fly en The 7th Room aan waarvoor wij de prijzen graag op aanvraag bezorgen.

PRIJZEN

Keuze uit:

  • The Cabin
  • The Mirror Cube
  • The Bird's Nest
  • The Blue Cone
  • The UFO

The Dragon Fly en The 7th Room (mits supplement - prijzen op aanvraag)

Prijzen per persoon in euro:

Prijs
Dubbel € 1510
Single € 2620
Volwassene in extra bed Niet mogelijk
Kind 2-11j. in extra bed Niet mogelijk
Prijs
Dubbel € 1435
Single € 2460
Volwassene in extra bed Niet mogelijk
Kind 2-11j. in extra bed Niet mogelijk
Prijs
Dubbel € 1435
Single € 2460
Volwassene in extra bed € 675
Kind 2-11j. in extra bed € 510
Prijs
Dubbel € 1435
Single € 2460
Volwassene in extra bed € 675
Kind 2-11j. in extra bed € 510
Prijs
Dubbel € 1435
Single € 2460
Volwassene in extra bed € 675
Kind 2-11j. in extra bed € 510
Prijs
Dubbel € 1435
Single € 2460
Volwassene in extra bed Niet mogelijk
Kind 2-11j. in extra bed Niet mogelijk
Prijs
Dubbel € 1355
Single € 2300
Volwassene in extra bed Niet mogelijk
Kind 2-11j. in extra bed Niet mogelijk
<