Treehotel

REISDETAIL

Ooit gedroomd om te slapen in een echte boomhut hoog boven de grond? Dan is het boomhotel in Zweeds Lapland zeker iets voor jou! Het beschikt over 7 individueel ontworpen kamers met veel aandacht voor design en moderne architectuur. Ervaar ook de sauna of geniet van de schitterende panorama's over de prachtige natuur.

Afreis: dagelijks van 01.09.18 t.e.m. 31.08.19
Duur: basispakket van 4 dagen eventueel te verlengen
Formule: ontbijt x 3
Vluchten: inbegrepen
Luchthaven: Luleå (LLA) op 90km
Transfers: inbegrepen (ook mogelijk met een huurwagen: prijzen op aanvraag)

SAS-vluchten Brussel-Stockholm en Stockholm-Luleå. Georganiseerde transfer (1u00) naar het boomhotel en inchecken in de gekozen accommodatie waar je de komende 3 nachten hoog en droog zal verblijven in je luxe boomhut.
Geniet gedurende 3 dagen van je verblijf hoog tussen de bomen waar je gegarandeerd tot rust zal komen. Elke dag wacht een heerlijk ontbijtbuffet of kan je deelnemen aan facultatieve activiteiten. In de zomer kan je o.a. paardrijden, kajakken, mountainbiken, wandelen, vissen of een traditionele Samenfamilie bezoeken. 's Winters kan je daarnaast ook sneeuwschoenwandelen, iglobouwen, ijsvissen, een sneeuwscootersafari maken of een bezoek brengen aan de plaatselijke elandenboerderij. 's Avonds kan je uiteraard facultatief gebruik maken van de unieke boomsauna.
Georganiseerde transfer (1u00) terug naar de luchthaven van Luleå en SAS-vluchten Luleå-Stockholm en Stockholm Brussel.

OPTIONELE EXCURSIES

Wij raden sterk aan om de excursies vooraf en gelijktijdig met het verblijf te boeken. Hieronder staat slechts een selectie van de vele mogelijkheden en er zijn nog andere excursies die we à la carte kunnen voorstellen.

Belangrijk: Engelstalige begeleiding is steeds inbegrepen
Kinderkortingen: 3-12 jaar: 50% korting tenzij anders aangegeven

Optionele excursies:

Verblijf

Treehotel