Shortbreak hoogtepunten Fins Lapland

REISDETAIL

Deze unieke shortbreak naar Fins Lapland bulkt van de unieke ervaringen: overnacht in het betoverende sneeuwkasteel van Kemi, maak een onvergetelijke cruise op de Botnische Golf met de ijsbreker Sampo, bezoek het dorp van de Kerstman in Rovaniemi en verblijf 2 nachten in Iso Syöte op één van de meest fotogenieke locaties in Lapland.

Afreis: op aanvraag van 19.01.19 t.e.m. 12.04.19
Duur: 5 dagen
Formule: volgens programma
Vluchten: inbegrepen
Luchthaven: Kemi (KEM) en Oulu (OUL)
Transfers: inbegrepen

Vlot aansluitende Finnair-vluchten Brussel-Helsinki en Helsinki-Kemi. Transfer naar Kemi en inchecken in het Lumilinna sneeuwkasteel. Je ontvangt er een thermische slaapzak en draagt best een dikke muts alvorens naar je slaapkamer in het sneeuwhotel te gaan voor een onvergetelijke overnachting in een feeëriek decor van ijs en sneeuw. Facultatief kan je ook genieten van een bijzonder diner in het sneeuwrestaurant (moet op voorhand worden gereserveerd - prijzen op aanvraag verkrijgbaar).
Verkwikkende douche, stevig ontbijtbuffet en vrije tijd om het sneeuwkasteel verder te verkennen. Daarna word je opgehaald voor de transfer naar de haven van Kemi. Hier wacht de ijsbreker Sampo die zich met veel kracht een weg door het pakijs van de Botnische Golf zal banen. Middenin het ijsveld maakt de Sampo een groot wak waarna je, warm gehouden door een thermisch pak, het ijskoude water kan induiken. Rendier- of zalmsoep als lunch gevolgd door de terug