Reykjavik inclusief huurwagen

REISDETAIL

Bezoek Reykjavik supervoordelig en profiteer van onze winterpromotie. Je overnacht 3 of 4 keer in Hotel Cabin op basis van kamer en ontbijt en beschikt gedurende 2 of 3 dagen over een huurwagen om in alle vrijheid de hoogtepunten van de Gouden Cirkel of de prachtige Zuidkust te bezoeken. Ook een mineraal bad in de beroemde Blue Lagoon mag natuurlijk niet ontbreken!

Afreis: donderdag (4 dagen) en zondag (5 dagen) van 04.11.18 tot 28.03.19 (uitgezonderd 23.12.18-05.01.19 en 03.03.19-08.03.19) vanuit Brussel naar Reykjavik

Duur: 4 of 5 dagen
Formule: 3 of 4 x ontbijt
Transfers: inbegrepen van/naar hotel met de luchthavenbus.

Rechtstreekse vlucht naar Reykjavik met Icelandair. Aankomst in de namiddag in IJsland. Individuele bustransfer naar de Blue Lagoon om te relaxen in dit azuurblauwe natuurlijke warmwaterbad (optionele toegang tot de Blue Lagoon vanaf € 75 per volwassene verplicht op voorhand te bestellen). Vervolgens bustransfer naar Reykjavik centrum en inchecken in Hotel Cabin.
Ophalen van de huurwagen in Reykjavik waarna je een rondrit kan maken langs alle hoogtepunten van de Gouden Cirkel. Bezoek onder andere de beroemde Gullfoss-waterval, het geothermisch gebied van Geysir en Thingvellir Nationaal Park waar je de Europese en Amerikaanse aardplaten letterlijk uit elkaar ziet schuiven. Je kan desgewenst ook relaxen in de natuurlijke warmwaterbronnen van Fontana Spa of the Secret Lagoon.
Rijd naar de afwisselende Zuidkust en bezoek de Seljalandsfoss-waterval, de Myrdalsjökull-gletsjer, de rotsformaties van Reynisdrangar en het Skógar-museum. Je passeert ook de beroemde Eyjafjällajökull-vulkaan en verschillende pittoreske plaatsjes zoals Vík en Stokkseyri waar zich het beste visrestaurant van IJsland bevindt. Sluit de dag af met een romantische wandeling op één van de zwarte lavastranden. Terug inleveren van de huurwagen in de vooravond.
Vroeg ontbijt en transfer met de luchthavenbus naar de luchthaven voor de rechtstreekse vlucht met Icelandair naar Brussel.
Bij vertrek op zondag wordt deze reis verlengd tot een 5-daagse. Je beschikt dan over de huurwagen gedurende 3x24u en kan op de extra dag bijvoorbeeld nog een rondrit maken over het Reykjanes-schiereiland.