Nieuwjaar in Fins Lapland - Iso Syöte

REISDETAIL

Vier Nieuwjaar in de meest fotogenieke winteromgeving in Fins Lapland met verblijf in comfortabele hotelkamers of prachtig gelegen bungalows bovenop een heuveltop! De activiteiten kunnen à la carte worden toegevoegd om zodoende je eigen programma op maat samen te stellen. Tussendoor is er ook gelegenheid om te skiën/langlaufen op eigen houtje.

Afreis: 31.12.19
Duur: 6 dagen
Formule: halfpension
Deelnemers: geen minimum
Begeleiding: individueel verblijf - Engelstalige begeleiding tijdens de activiteiten
Vluchten: tarieven op aanvraag
Luchthaven: Kuusamo (KAO) op 100km – Oulu (OUL) op 145km – Rovaniemi (RVN) op 160km
Transfers: inbegrepen

31/12/2019
Vluchten met Finnair via Helsinki. Aankomst op de luchthaven en transfer naar Iso Syöte. Onderweg geniet je al van de prachtige besneeuwde landschappen. Check-in en welkomstdiner gevolgd door overnachting in de accommodatie naar keuze (hotel of vakantiewoning).
01/01/2020-04/01/2020
Je verblijft in 5 nachten in Iso Syöte op basis van halfpension en kan (best op voorhand) inschrijven voor verschillende facultatieve excursies uit het weekprogramma.
05/01/2020
Laatste ontbijt en ontruimen van de accommodaties. Daarna transfer naar de luchthaven en vluchten met Finnair via Helsinki.

OPTIONELE EXCURSIES

Je verblijft 5 nachten in Iso Syöte op basis van halfpension en kan (best op voorhand) inschrijven voor verschillende facultatieve excursies uit het weekprogramma:

Belangrijk:

  • Het gebruik van thermische kledij en Engelstalige begeleiding zijn steeds inbegrepen.
  • Standaard 2 personen per sneeuwscooter/slede. Singlescooter is mogelijk mits betaling supplement. Kinderen worden in een slede door de gids vervoerd.
  • Bij schade aan een sneeuwscooter bedraagt het eigen risico € 900.
  • Kinderkorting 0-11 jaar: 50% korting