Nieuwjaar in de Finse Taïga

REISDETAIL

Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. De talrijke inbegrepen activiteiten en de vele tradities van het taïgagebied, bezorgen zowel jong als oud een onvergetelijke jaarovergang. De uitgebreide wellnessfaciliteiten van het hotel zorgen voor de nodige ontspanning na een dag vol avontuur.

Afreis: 28.12.18
Duur: 7 dagen
Formule: halfpension
Deelnemers: minimaal 2 personen
Vluchten: tarieven op aanvraag
Luchthaven: Kajaani (KAJ) op 100km
Transfers: inbegrepen

28/12/2018
Aankomst op de luchthaven van Kajaani en transfer naar Kuhmo (circa 1u30). Welkomstaperitief, diner en overnachting.
29/12/2018
Na het ontbijt volgt een informatiebijeenkomst over het weekprogramma en verdeling van de thermische uitrusting. Nadien neem je deel aan een 2u durende introductie in verschillende winteractiviteiten waaronder een korte tocht met de paardenslee, hondenslede en sneeuwscooter. Het is een ideale gelegenheid om de verschillende activiteiten uit te proberen. Vrije namiddag om op eigen houtje de prachtige streek te verkennen of deel te nemen aan facultatieve activiteiten.
's Avonds kan je van de Finse sauna en jacuzzi genieten gevolgd door diner en folkloristisch avondprogramma.
30/12/2018
Na de nodige veiligheidsinstructies, maken we een tocht van 15 tot 20km met de sneeuwscooter (2 personen per scooter – singlescooter € 50 extra). Terwijl de adrenaline door je aders stroomt, geniet je van de snelheid en de schitterende omgeving (totale duur = 1u0