Meerdaagse sneeuwscootersafari's

REISDETAIL

 

SAFARI NABIJ DE RUSSISCHE GRENS

Op zoek naar een echt winters avontuur door de laatste ongerepte wildernis van Europa? Kies dan voor een meerdaagse sneeuwscootersafari door Lapland! Wij bieden verschillende tochten aan van 2 tot 5 dagen waarbij gemiddeld 100km per dag wordt afgelegd langs feeërieke landschappen. Je overnacht telkens in eenvoudige maar bijzonder gezellige wildernishutten, guesthouses of hotels.

Afreis:
- 20.01.18-23.01.18
- 03.02.18-06.02.18
- 16.02.18-19.02.18
- 02.03.18-05.03.18
- Andere afreisdata voor privé-gezelschappen op aanvraag
Duur: 4 dagen
Accommodatie: hotels en guesthouses
Formule: volpension
Vluchten: tarieven op aanvraag
Luchthaven: Rovaniemi (RVN)
Totale afstand: 660km
Niveau: 2 (uitdagend)

Vertrek vanuit Rovaniemi naar Savukoski waar je de vrouw van de Kerstman kan bezoeken. De rest van de dag heb je vrije tijd om te genieten van de sauna naast de rivier al dan niet gecombineerd met ijszwemmen. Overnachting en diner in het hotel.
Na het ontbijt volgt een prachtige tocht door de diepe wildernis en verlaten regio's nabij de Russische grens. Onderweg lunch je in het kleine dorpje Tulppio en bezoek je de stoomlocomotieven die werden gebruikt door de houthakkers. In de namiddag stop je in het dorpje Kemihaara en waan je je aan het einde van de wereld. Overnachting en diner bij een lokale familie die uiteraard ook over een sauna beschikt.
Geniet van een stevig ontbijt want er staat een avontuurlijke tocht gepland vandaag. Je rijdt door de diepsneeuw langs Korvatunturi waar de Kerstman naar verluid geboren is. De verdere route zal bepaald worden ter plaatse en is afhankelijk van de weersomstandigheden. Lunch is voorzien onderweg. Overnachting en diner in het skigebied van Pyhä.
Laatste ontbijt en terugkeer naar Rovaniemi langs de eindeloze bossen en meren.

PRIJZEN

Prijzen per persoon in euro: