Lappeasuando Adventure Week

REISDETAIL

Deze unieke multi-avonturenweek in Zweeds Lapland combineert een onvergetelijke overnachting in het énige échte ijshotel van Jukkasjärvi met een verblijf in een kleinschalige lodge. Een goed gevuld activiteitenpakket is inbegrepen met o.a. een sneeuwscootersafari, sneeuwschoenwandelen, ijsvissen en een 2-daagse hondensledetocht met overnachting in een wilderniskamp.

Afreis:
- Elke maandag van 07.01.19 t.e.m. 08.04.19 - andere aankomstdata op aanvraag
- Check ook het speciale kerst- en nieuwjaarsprogramma naar Lappeasuando
Duur: 7 dagen
Formule: kamer en ontbijt in het ijshotel - volpension in Lappeasuando
Vluchten: tarieven op aanvraag
Luchthaven: Kiruna (KRN) op 15km van het ijshotel en 60km van Lappeasuando
Transfers: inbegrepen

Aankomst in Kiruna en korte transfer met de luchthavenbus naar het énige échte ijshotel van Jukkasjärvi dat je uitgebreid kan bezoeken. Word betoverd door een fascinerende wereld van ijs en sneeuw. Elke kamer is gedecoreerd door een andere kunstenaar en ook de ijskapel en Absolut Icebar zijn een absolute streling voor het oog. 's Avonds bereid je je voor op een unieke overnachting in het ijshotel (op basis van iceroom - andere kamertypes mits supplement). Je ontvangt een thermische slaapzak en een dikke muts alvorens naar je slaapkamer te gaan.
's Ochtends word je gewekt met een warme tas bessensap waarna je kan genieten van een stevig ontbijt in het restaurant, een heerlijke ochtendsauna en een verkwikkende douche. Breng daarna eventueel nog een bezoek aan het typisch Zweedse dorpje Jukkasjärvi alvorens opgehaald te worden voor de transfer (1u00) naar Lappeasuando. Informatie over het weekprogramma, aanpassen van de thermische uitrustingen, welkomstdiner en overnachting in de lodge.