Kerstmis in Iso Syöte

REISDETAIL

Tijdens dit kerstarrangement geniet je van de meest fotogenieke winteromgeving in Fins Lapland met verblijf in comfortabele hotelkamers of prachtig gelegen bungalows bovenop een heuveltop! De activiteiten kunnen à la carte worden toegevoegd om zodoende je eigen programma op maat samen te stellen. Tussendoor is er ook gelegenheid om te skiën/langlaufen op eigen houtje.

Afreis: zaterdag 21.12.19
Duur: 6 dagen
Formule: halfpension
Deelnemers: geen minimum
Begeleiding: individueel verblijf - Engelstalige begeleiding tijdens de activiteiten
Vluchten: tarieven op aanvraag
Luchthaven: Kuusamo (KAO) op 100km – Oulu (OUL) op 145km – Rovaniemi (RVN) op 160km
Transfers: inbegrepen

21.12.2019
Vluchten met Finnair via Helsinki. Aankomst op de luchthaven en transfer naar Iso Syöte. Onderweg geniet je al van de prachtige besneeuwde landschappen. Check-in en welkomstdiner gevolgd door overnachting in de accommodatie naar keuze (hotel of vakantiewoning).
22.12.2019-25.12.2019
Je verblijft 5 nachten in Iso Syöte op basis van halfpension en kan (best op voorhand) inschrijven voor verschillende facultatieve excursies uit het weekprogramma (zie verder).
26.12.19
Laatste ontbijt en ontruimen van de accommodaties. Daarna transfer naar de luchthaven en vluchten met Finnair via Helsinki.

OPTIONELE EXCURSIES

Je verblijft in 5 nachten in Iso Syöte op basis van halfpension en kan (best op voorhand) inschrijven voor verschillende facultatieve excursies uit het weekprogramma:

Belangrijk:

  • Het gebruik van thermische kledij en Engelstalige begeleiding zijn steeds inbegrepen.
  • Standaard 2 personen per sneeuwscooter/slede. Singlescooter is mogelijk mits betaling supplement. Kinderen worden in een slede door de gids vervoerd.
  • Bij schade aan een sneeuwscooter bedraagt het eigen risico € 900.
  • 0-11 jaar: 50% korting