Kanotochten in Värmland - Zweden

REISDETAIL

 

Koppom

Afreis: elke donderdag en zondag om 9u00 van 15.05.18 t.e.m. 15.09.18

Duur: 3 dagen

Een gemakkelijke tocht met Koppom, gelegen ten noordwesten van Arvika, als startplaats en uitstekend geschikt voor families met kinderen (= laatste deel van Köla Älv tocht). U volgt de Köla-rivier en peddelt over de meren Hugn, Nysocken of Ränken.

AFSTAND: 46km
NIVEAU: gemakkelijk tot gemiddeld
LANDTRANSPORTEN: 2-4
PROVIAND AANKOPEN ONDERWEG: 5 mogelijkheden

 

Voor de tocht is het transport naar het startpunt inbegrepen. Het Arvika Kanot & Turistcenter is het eindpunt van elke tocht.

Extra info

Transport naar het kanocentrum in Arvika

Met de eigen wagen:

Het kanocentrum bevindt zich bij het Glafsfjorden-meer op 5km van Arvika. Indien je met de eigen wagen reist, kan je best opteren voor de ferry vanuit Kiel naar Oslo met Colorline of Göteborg met Stena Line. NORTH & AWAY is agent in België voor beide maatschappijen en kan je steeds de voordeligste prijzen voorstellen.

Met het vliegtuig en openbaar vervoer:

Je kan best een vlucht boeken naar Oslo (SAS of Brussels Airlines) en aansluitend de trein nemen richting Stockholm die stopt in Arvika. Zowel vluchten als treintickets kunnen op voorhand door ons geregeld worden. Contacteer ons voor een offerte op maat!

PRIJZEN

Prijs van de kanotocht per persoon in euro:

Prijzen van de pakketten per pakket in euro:

 

Keukenpakket:

Lege waterdichte proviandkist, triangakeuken en spiritus, borden, bestek, bekers, houten gietlepel, blikopener, ecologisch afwasmiddel, toiletpapier, vuilniszak en lucifers.

Proviandpakket:

Gevulde waterdichte proviandkist + inhoud van het keukenpakket.

Prijs
2 personen in kano € 150
1 persoon in kano € 220
Kind 6-15j. als 2de of 3de persoon in kano € 80
Kind 1-5j. als 2de of 3de persoon in kano € 65