Iso Syöte Adventure Week

REISDETAIL

Tijdens deze avonturenweek geniet je van de meest fotogenieke winteromgeving in Fins Lapland tijdens een sneeuwschoenwandeling, een 2-daagse hondensledetocht met overnachting in een wildernishut en een 100km lange sneeuwscootersafari. Er zijn ook enkele vrije dagen waarop je kan skiën , snowboarden of deelnemen aan andere facultatieve activiteiten naar keuze.

Afreis: elke zondag van 27.10.19 t.e.m. 19.04.20 (niet op zondag 22.12.19 en 29.12.19)
Duur: 8 dagen
Formule: 7 x ontbijt – 3 x lunch – 7 x diner
Vluchten: tarieven op aanvraag
Luchthaven: Kuusamo (KAO) op 100km – Oulu (OUL) op 145km – Rovaniemi (RVN) op 160km
Transfers: inbegrepen

Aankomst op de luchthaven van Kuusamo, Oulu of Rovaniemi en transfer naar Iso Syöte. Onderweg geniet je al van de prachtige besneeuwde landschappen. Check-in en welkomstdiner gevolgd door overnachting in accommodatie naar keuze (hotel of vakantiewoning).
Ontbijt in het restaurant en vrije dag om te skiën, snowboarden of deel te nemen aan een facultatieve excursie. 's Avonds diner in het restaurant.
Ontbijt en transfer naar de huskyboerderij. Hier word je opgewacht door enthousiaste huskyhonden die niet kunnen wachten om je een onvergetelijke tweedaagse trip door een winters wonderland te bezorgen. Iedere deelnemer krijgt een thermische uitrusting en bestuurt zijn eigen slede met 4 tot 6 honden. Koffie en lunch worden bereid in de wildernis rond een open vuur. Bij aankomst in de wildernishut worden de taken verdeeld: honden voeden, sauna opwarmen en avondmaal bereiden. Bij het gezellige haardvuur wordt nagepraat over de belevenissen van de dag. De volgende morgen worden de sledes klaargemaakt voor de terugkeer naar de huskyboerderij. In de vooravond transfer terug naar Iso Syöte en diner in het restaurant.
Ontbijt in het restaurant en deelname aan een 2u durende sneeuwschoenwandeling op de heuveltop van Iso Syöte. In de namiddag is vrije tijd om te skiën, snowboarden of langlaufen. 's Avonds diner in het restaurant.
Ontbijt en samenkomst met de gids in de lobby. Verdeling van de thermische pakken en veiligheidsinstructies over het rijden met een sneeuwscooter. Dan vertrek voor een 100km lange avontuurlijke dagtocht via heuvels, bossen en bevroren meren in de schitterende omgeving van Iso Syöte (2 personen per scooter - €40 single supplement). Koffie en lunch in de wildernis onderweg. Terugkeer in de late namiddag naar Iso Syöte voor diner en overnachting.
Ontbijt in het restaurant en vrije dag om te skiën, snowboarden of deel te nemen aan een facultatieve excursie. 's Avonds diner in het restaurant.
Laatste ontbijt en transfer naar de luchthaven.
reisdetail reisdetail reisdetail

OPTIONELE EXCURSIES

Op de vrije dagen kan je desgewenst deelnemen aan volgende optionele activiteiten: