Inari Wilderness Week

REISDETAIL

Het gloednieuwe Inari Wilderness Hotel opende in december 2017 haar deuren. Het werd in traditionele Lapse stijl gebouwd aan de oever van het Inarimeer. Alle highlights van Lapland komen aan bod tijdens het weekprogramma waaronder een bezoek aan een traditionele rendierboerderij, een sneeuwscootersafari, hondensledetocht, sneeuwschoenwandelen en langlaufen.

Afreis: dagelijks van 15.12.18 t.e.m. 16.04.19
Duur: 7 dagen
Formule: volpension
Vluchten: tarieven op aanvraag
Luchthaven: Ivalo (IVL) op 40km
Transfers: inbegrepen

Aankomst op de luchthaven van Ivalo en transfer (circa 30 minuten) naar het sfeervolle Inari Wilderness Hotel. Verwelkoming en verdeling van de thermische uitrustingen. Diner en overnachting in de gezellige kamers, blokhutten of bijzondere noorderlichthutten.
Uitgebreid ontbijtbuffet en briefing over het weekprogramma. Daarna krijg je instructies over het besturen van een sneeuwscooter en worden de motoren gestart voor een afwisselende 4u durende tocht over het bevroren Inarimeer. Onderweg wordt halt gehouden voor een wildernislunch en kan de techniek van het ijsvissen worden uitgeprobeerd (2 personen per scooter - singlesupplement € 100). Terugkeer naar het hotel voor sauna en diner.