IJshotel Jukkasjärvi + shortski in Björkliden

REISDETAIL

Combineer een verblijf in het énige échte ijshotel van Jukkasjärvi met een shortski in Björkliden dat tot de beste locaties in Europa behoort om het noorderlicht te observeren. Je verblijft er in een panoramisch gelegen hotel of blokhut en kan een uitstap maken naar het Aurora Sky Station. Daarnaast kan je (helikopter)skiën/snowboarden of deelnemen aan activiteiten zoals sneeuwcootersafari's en hondensledetochten.

Afreis: elke vrijdag van 08.02.19 t.e.m. 12.04.19
Duur: 7 dagen
Formule: kamer en ontbijt in het ijshotel - logies of kamer met ontbijt in Björkliden
Vluchten: inbegrepen
Luchthavens: Kiruna (KRN)
Transfers: inbegrepen
Verblijf:
- 1 overnachting in een warme accommodatie naast het ijshotel
- 1 overnachting in het ijshotel van Jukkasjärvi
- 4 overnachtingen in een hotelkamer of blokhut in Björkliden Fjällby

SAS-vluchten Brussel-Stockholm + Stockholm-Kiruna en korte bustransfer naar Jukkasjärvi. Vervolgens inchecken in een warme accommodatie naast het énige échte ijshotel van Jukkasjärvi (arctic of nordic hotel chalet). Geniet van een aangepast aperitief in de Absolut Icebar en laat je culinair verwennen in één van de plaatselijke restaurants (diner niet inbegrepen).
Ontbijt en vrije tijd om de verschillende kamers, de ijskapel en de omgeving van het ijshotel te verkennen. Optioneel kan je ook deelnemen aan verschillende facultatieve excursies. Diner (niet inbegrepen) in één van de plaatselijke restaurants gevolgd door een onvergetelijke overnachting in het ijshotel. Je ontvangt een thermische slaapzak en een dikke muts alvorens naar je slaapkamer te gaan.
's Ochte