Harriniva Adventure Week

REISDETAIL

Het Harriniva Holiday Centre is een gezellig hotel in wildernisstijl met een eigen hondenkennel waar bijna 400 husky's permanent verblijven. Het is gelegen in het kleine plaatsje Muonio op de grens tussen Finland en Zweden. Tijdens deze multi-activiteitenweek neem je deel aan een authentieke rendiersafari, een opwindende sneeuwscootertocht en een 2-daagse hondensledetocht.

Afreis: elke zaterdag en zondag van 02.12.18 t.e.m. 14.04.19
Duur: 8 dagen
Formule: volpension
Deelnemers: minimum 4 en maximaal 12 personen per groep
Vluchten: tarieven op aanvraag
Luchthaven: Kittilä (KTT) op 75km
Transfers: inbegrepen

Aankomst op de luchthaven van Kittilä en transfer naar het Harriniva Holiday Centre. Samenkomst met de groep en briefing over het weekprogramma. Welkomstdiner en overnachting in de gezellige kamers.
Bezoek aan een rendierboerderij waar de rendierhouders enthousiast vertellen over het belang van deze dieren voor de Lappen of Samen. De rendieren worden met een lasso gevangen en voor de sledes gespannen. Vervolgens rendiersledetocht (7km) gedurende 2 à 3u in de bossen. Op deze manier verplaatsen de Lappen zich al vele duizenden jaren maar voor ons is het een bijzondere ervaring! Lunch in een lavvu of rondom open vuur alvorens terug te keren naar het hotel. Je geniet er van een heerlijke sauna en een stevig diner.
De ervaren gids geeft instructies over hoe een sneeuwscooter te be