Groepsreis desolate westfjorden

REISDETAIL

De westkust van IJsland herbergt een ongewone en ongerepte natuur. Wandel langs rode zandstranden en vaar over de fjorden langs kleine vissersdorpjes. Spot de schattige papegaaiduikers en relax in de warmwaterbronnen onder de middernachtzon. Laat je verrassen door dit onbekende en nog ongerepte deel van IJsland.

Gegarandeerde afreizen:
- Engelstalige begeleiding: 21.06.18 - 02.08.18
- Frans- en Engelstalige begeleiding: 14.06.18 - 05.07.18 - 19.07.18
Duur: 8 dagen
Deelnemers: maximaal 17 deelnemers
Formule: 7 x ontbijt – 1 x lunch - 4 x diner op het platteland
Verblijf: overnachtingen in een combinatie van eenvoudige hotels, boerderijen of kostscholen op basis van kamer met privé-faciliteiten.

Rechtstreekse Icelandair-vlucht vanuit Brussel, Amsterdam of Parijs naar Keflavik. Aankomst in IJsland en met de luchthavenbus naar het hotel in Reykjavik voor overnachting.
De groepsreis begint met een rit langs het Hvalfjördur wat letterlijk walvissenfjord betekent. Daarna verder naar de Hraunfossar en Barnafoss watervallen en de Deildartunghuhver warmwaterbron die tot wel 97 graden heet wordt. 's Namiddags neem je een ferry die je over het Breidarfjördur naar de Westfjorden brengt. Deze baai is bezaaid met talrijke kleine eilandjes en is de thuis van meer dan 50 vogelsoorten. Ze wordt geflankeerd door verschillende bergen waaronder de Snaefellsjökull-vulkaan.
Vandaag verke