Citytrip Reykjavik

REISDETAIL

Reykjavík is de kosmopolitische hoofdstad van IJsland, omgeven door onvervuilde natuurlijke energie. Sterke contrasten kenmerken de stad. Kleine huizen staan naast futuristische glazen gebouwen. Hypermoderne faciliteiten liggen een paar minuten van ruig vulkanisch terrein. Je beleeft Reykjavík's gezonde energie heel goed bij een bezoek aan één van de geothermische zwembaden of spa's.

Afreis: dagelijks van 01.10.18 tot 30.04.19 vanuit Brussel, Parijs of Amsterdam rechtstreeks naar Reykjavik met Icelandair
Duur: 4 of 5 dagen
Formule: 3 of 4 x ontbijt
Transfers: inbegrepen van/naar hotel met de luchthavenbus

OPTIONELE EXCURSIES

In de onmiddellijke omgeving van Reykjavik kan je de natuurlijke krachten, die aan de basis liggen van het ontstaan van IJsland, aan den lijve ondervinden. Voor alle excursies is pick-up en drop-off aan het hotel van jouw keuze inbegrepen tenzij anders aangegeven.

Het is warm aanbevolen om onderstaande optionele excursies op voorhand te reserveren.

Hotels

Hotel Cabin

Ligging: modern hotel gelegen tussen het centrum en het Laugardalur recreatiegebied met natuurlijk verwarmd openluchtzwembad. De mooie wandelkade langsheen de Atlantische Oceaan is ook vlakbij.
Faciliteiten: 249 kamers, lobby, receptie, bar, saladebar, gratis Wi-Fi en gratis parkeerplaatsen voor het hotel.
Kamers: alle kamers werden in 2007 gerenoveerd en hebben een moderne inrichting. Ze beschikken over televisie met filmkanaal (betalend), gratis Wi-Fi, telefoon, en badkamer met douche/wc, haardroger verkrijgbaar bij receptie tegen waarborg.

  • De standaard kamers zijn compact maar functioneel ingericht.
  • De superior kamers zijn ruimer en hebben ook een koelkast, koffie- en theefaciliteiten, zithoek en badkamer met bad.
  • De superior view kamers liggen op de 7de verdieping en hebben grotere ramen met panoramisch uitzicht over de stad en oceaan. Ze hebben ook een koelkast, koffie- en theefaciliteiten, zithoek, bureau en haardroger.

Beoordeling: uiterst budgetvriendelijk hotel met goede ligging.