Ne
Benjamin Taeymans
Mertensstraat 77
BE-2950 Kapellen
+32 485 79 36 67
info@northandaway.be
Licentie 7093
HME Nieuwsbrief | Infosessies | Landeninfo | Fotogalerij | Over ons | Contact
Zoek & Boek
In de kijker
Zomervakanties
Wintervakanties
Hurtigruten
Business
Algemeen
 • Verzekeringen
 • Reisvoorwaarden
 • Goed om weten
 • Partners
 • Moose in the City
 • Contactformulier
 • Gastenboek
 • Agenda
 • ZOEK HIER JE DROOMVAKANTIE


  Wij kunnen volgende reizen voorstellen:

  BLOKHUTTENRONDREIS HOOGTEPUNTEN VAN LAPLAND
  13-daagse rondreis met huurwagen en verblijf in comfortabele blokhutten. Je start in Rovaniemi, de hoofdstad van Fins Lapland, en rijdt via eindeloze bossen en toendravlaktes richting Noordkaap. Een minicruise met Hurtigruten langs de Noorse fjorden brengt je naar Tromsø. Tenslotte via het drielandenpunt bij Kilpisjärvi en het Ounas Pallastunturi Nationaal Park terug naar Rovaniemi.
  Vanaf 1075 EUR per persoon - 13 dagen - Vluchten en huurwagen inbegrepen

  CITY BREAK HELSINKI
  De Finse hoofdstad is een prachtige parel aan de Oostzee met tientallen eilandjes in het zicht van de haven. Helsinki is ook één van de modernste steden van Europa en in 2012 zelfs de designhoofdstad van de wereld. In de zomer zijn er tal van evenementen met daarbij de zee vaak op loopafstand. Maar Helsinki heeft ook gezellige cafés en restaurants voor iedere smaak en elk budget.

  DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND
  Op zoek naar een echt winters avontuur door de laatste ongerepte wildernis van Europa? Kies dan voor een meerdaagse sneeuwscootersafari door Lapland! NORTH and AWAY biedt verschillende tochten aan van 2 tot 5 dagen waarbij gemiddeld 100km per dag wordt afgelegd langs feeërieke landschappen. Je overnacht telkens in eenvoudige maar bijzonder gezellige wildernishutten, guesthouses of hotels.
  Vanaf 895 EUR per persoon - 2-5 dagen - Meerdaagse sneeuwscootersafari

  DRIELANDEN SNEEUWSCOOTEREXPEDITIE
  Droom je van een uitdagende expeditie per sneeuwscooter door Lapland? Dan is deze safari echt het neusje van de zalm! Gedurende 5 dagen doorkruis je de meest ongerepte gebieden van zowel Fins, Noors als Zweeds Lapland inclusief bezoek aan het drielandenpunt. Geniet van heerlijke maaltijden en overnacht in comfortabele wildernishutten op fantastische locaties. Klaar voor het ultieme avontuur?
  Vanaf 2490 EUR per persoon - 7 dagen - Meerdaagse sneeuwscootersafari

  FIETSVAKANTIE IN DE FINSE ARCHIPEL
  Deze volledig uitgestippelde fietsvakantie voert van eiland naar eiland door de schitterende archipel van Turku, één van de mooiste streken in Finland. De unieke combinatie van fietsen met bagagetransport, verschillende lokale overtochten, pittoreske havenstadjes en ongerepte natuur garandeert beslist een ontspannende vakantie.
  Vanaf 1035 EUR per persoon - 7 dagen - Individuele fietsvakantie

  FLY & DRIVE NAAR HET DAK VAN EUROPA
  16-daagse rondreis met huurwagen in het uiterste noorden van Zweden, Finland en Noorwegen. Uiteraard staat een uitgebreide verkenning van Lapland op het programma maar ook een bezoek aan de magische Noordkaap ontbreekt niet. De schitterende eilandenarchipels van de Vester?len en Lofoten tenslotte, laten je zeker niet onberoerd.
  Vanaf 1640 EUR per persoon - 16 dagen - Vluchten en huurwagen inbegrepen

  HARRINIVA 3-DAAGSE DIEPSNEEUWSCOOTERSAFARI
  Het Harriniva Holiday Centre is een gezellig hotel in wildernisstijl. Het is gelegen in het kleine plaatsje Muonio op de grens tussen Finland en Zweden. Tijdens deze uitdagende 3-daagse sneeuwscootersafari verblijf je ook 2 nachten in afgelegen wildernishutten en leer je alle tips en tricks over het rijden met de scooter door eindeloze diepsneeuwlandschappen.
  Vanaf 1545 EUR per persoon - 5 dagen - Meerdaagse sneeuwscootersafari

  HARRINIVA ADVENTURE WEEK
  Het Harriniva Holiday Centre is een gezellig hotel in wildernisstijl met een eigen hondenkennel waar bijna 400 husky's permanent verblijven. Het is gelegen in het kleine plaatsje Muonio op de grens tussen Finland en Zweden. Tijdens deze multi-activiteitenweek neem je deel aan een authentieke rendiersafari, een opwindende sneeuwscootertocht en een 2-daagse hondensledetocht.
  Vanaf 1700 EUR per persoon - 8 dagen - Multi-activiteitenweek

  HARRINIVA HUSKY WEEK
  Het Harriniva Holiday Centre is een gezellig hotel in wildernisstijl met een eigen hondenkennel waar bijna 400 husky's permanent verblijven. Het is gelegen in het kleine plaatsje Muonio op de grens tussen Finland en Zweden. Tijdens deze 5-daagse huskysafari doorheen het Pallas-Ylläs Nationaal Park leg je dagelijks tussen 25 en 40km af met je eigen hondenteam.
  Vanaf 1760 EUR per persoon - 8 dagen - Meerdaagse hondensledetocht

  HARRINIVA SHORTBREAK - FINS LAPLAND - PROMOTIE!
  Het Harriniva Holiday Centre is een gezellig hotel in wildernisstijl met een eigen hondenkennel waar bijna 400 husky's permanent verblijven. Het is gelegen in het plaatsje Muonio op de grens tussen Finland en Zweden. Tijdens deze shortbreak neem je deel aan een opwindende sneeuwscootertocht en een hondensledetocht. Een uiterst voordelig programma dat je laat proeven met de absolute hoogtepunten van Lapland!
  Vanaf 675 EUR per persoon - 5 dagen - Multi-activiteitenprogramma

  INARI ADVENTURE WEEK - AANRADER!
  Inari behoort tot de beste plaatsen om het noorderlicht te observeren en is hét centrum van de Lapse cultuur in Noord-Finland. Je komt er alles over te weten tijdens een bezoek aan het beroemde SIIDA-museum. Daarnaast neem je tijdens deze adventure week deel aan verschillende activiteiten waaronder een sneeuwscootersafari, sneeuwschoenwandeling, hondensledetocht en bezoek aan een rendierboerderij.
  Vanaf 1370 EUR per persoon - 8 dagen - Multi-activiteitenweek

  ISO SYÖTE A LA CARTE – ON TOP OF IT ALL
  Iso Syote is gelegen in de meest fotogenieke winteromgeving van Fins Lapland. Je verblijft er in sfeervolle hotelkamers of vakantiewoningen bovenop een heuvel met prachtig uitzicht over een nationaal park. Op loopafstand bevinden zich 12 skipistes van verschillend niveau en uiteraard kan je ook deelnemen aan verschillende facultatieve winteractiviteiten.
  Vanaf 116 EUR per persoon - 2+ dagen - Verblijf in hotel of blokhutten

  ISO SYÖTE ADVENTURE WEEK - AANRADER!
  Tijdens deze avonturenweek geniet je van de meest fotogenieke winteromgeving in Fins Lapland tijdens een sneeuwschoenwandeling, een 2-daagse hondensledetocht met overnachting in een wildernishut en een 100km lange sneeuwscootersafari. Er zijn ook enkele vrije dagen waarop je kan skiën , snowboarden of deelnemen aan andere facultatieve activiteiten naar keuze.
  Vanaf 2095 EUR per persoon - 8 dagen - Multi-activiteitenweek

  JERIS WINTER WEEK - IDEAAL VOOR FAMILIES MET KINDEREN!
  Het Jeris Hotel is idyllisch gelegen aan de oever van een groot meer en middenin de bossen. Je verblijft hier in comfortabele hotelkamers of typisch Finse blokhutten en het is een ideale uitvalsbasis voor koppels of families die op zoek zijn naar een actieve sneeuwvakantie. Tijdens dit weekprogramma kan je o.a. deelnemen aan avontuurlijke tochten met hondenslede, rendierslede of sneeuwscooter.
  Vanaf 1400 EUR per persoon - 8 dagen - Multi-activiteitenweek

  KAKSLAUTTANEN A LA CARTE
  Kakslauttanen is een unieke verblijfplaats in de ongerepte natuur van Fins Lapland dichtbij het skioord Saariselkä. De authentieke blokhutten behoren tot de gezelligste in Lapland maar ook overnachten in een echte sneeuwiglo is mogelijk. Romantische zielen kunnen ook verblijven in een turfhut of verwarmde glazen iglo van waaruit je het noorderlicht kan aanschouwen.
  Vanaf 428 EUR per persoon - 2+ dagen - Blokhut of igloo inclusief half pension

  KERSTMIS IN FINS LAPLAND - INARI - AANRADER!
  Inari behoort tot de beste plaatsen om het noorderlicht te observeren en is hét centrum van de Lapse cultuur in Noord-Finland. Tijdens dit kerstarrangement kom je hierover alles te weten tijdens een bezoek aan het SIIDA-museum. Daarnaast neem je deel aan verschillende activiteiten waaronder een sneeuwscootersafari, sneeuwschoenwandeling, hondensledetocht en bezoek aan een rendierboerderij.
  Vanaf 1070 EUR per persoon - 6 dagen - 21.12.17-28.12.17

  KERSTMIS IN FINS LAPLAND - ISO SYÖTE
  Tijdens dit kerstarrangement geniet je van de meest fotogenieke winteromgeving in Fins Lapland met verblijf in comfortabele hotelkamers of prachtig gelegen bungalows bovenop een heuveltop! De activiteiten kunnen à la carte worden toegevoegd om zodoende je eigen programma op maat samen te stellen. Tussendoor is er ook gelegenheid om te skiën/langlaufen op eigen houtje.
  Vanaf 1420 EUR per persoon - 6 dagen - 23.12.17-28.12.17

  KICK-OFF 2018 IN FINS LAPLAND - ISO SYÖTE
  Start 2018 in de meest fotogenieke winteromgeving van Fins Lapland met een verblijf in comfortabele hotelkamers of prachtig gelegen bungalows bovenop een heuveltop! De activiteiten kunnen à la carte worden toegevoegd om zodoende je eigen programma op maat samen te stellen. Tussendoor is er ook gelegenheid om te skiën/langlaufen op eigen houtje.
  Vanaf 1365 EUR per persoon - 6 dagen - 02.01.18-07.01.18

  LANGLAUFWEEK LANGS DE FINS-RUSSISCHE GRENS
  Deze langlaufweek door het Kainuu-gebied langs de grens tussen Finland en Rusland voert door de laatste échte wildernis van Europa.  Je overnacht in eenvoudige maar zeer gezellige accommodaties waar je kennismaakt met een uitzonderlijke gastvrijheid en de lekkere traditionele keuken. Na een dag actief onthaasten in de gezonde buitenlucht, kom je helemaal tot rust in de sauna.
  Vanaf 990 EUR per persoon - 7 dagen - Langlaufweek

  MULTI-AVONTURENWEEK IN FINS LAPLAND
  Zuig je longen vol verse lucht tijdens deze multi-avonturenweek in Fins Lapland met verblijf in de charmante Saija Lodge. Talrijke activiteiten staan op het programma waaronder tochten per fiets en kano, een berensafari, prachtige wandelingen in de ongerepte taïgawouden en een typisch Finse rooksauna. Wedden dat je herboren terugkeert?
  Vanaf 889 EUR per persoon - 8 dagen - Volpension inbegrepen

  NELLIM ADVENTURE WEEK
  Het kleinschalige en uiterst gezellige Nellim Wilderness Hotel is ideaal gelegen om het noorderlicht te observeren. Tijdens deze adventure week staan verder alle highlights van Lapland op het programma waaronder een bezoek aan een traditionele rendierboerderij, een sneeuwscootersafari, hondensledetocht, sneeuwschoenwandelen en langlaufen.
  Vanaf 1700 EUR per persoon - 7 dagen - Multi-activiteitenweek

  NELLIM SHORTBREAK - NIEUW!
  Het kleinschalige en uiterst gezellige Nellim Wilderness Hotel is ideaal gelegen om het noorderlicht te observeren. Tijdens deze shortbreak beleef je de hoogtepunten van Lapland in een notendop. Maak een tocht met de sneeuwscooter, bezoek een traditionele rendierboerderij, bestuur je eigen hondenslede en verken de wildernis met sneeuwschoenen.
  Vanaf 1300 EUR per persoon - 5 dagen - Multi-activiteitenprogramma

  NIEUWJAAR IN DE FINSE TAÏGA - HOTEL KALEVALA
  Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. De talrijke inbegrepen activiteiten en de vele tradities van het taïgagebied, bezorgen zowel jong als oud een onvergetelijke jaarovergang. De uitgebreide wellnessfaciliteiten van het hotel zorgen voor de nodige ontspanning na een dag vol avontuur.
  Vanaf 1445 EUR per persoon - 7 dagen - 28.12.17-03.01.18

  NIEUWJAAR IN FINS LAPLAND - INARI - AANRADER!
  Inari behoort tot de beste plaatsen om het noorderlicht te observeren en is hét centrum van de Lapse cultuur in Noord-Finland. Tijdens dit nieuwjaarsarrangement kom je hierover alles te weten tijdens een bezoek aan het SIIDA-museum. Daarnaast neem je deel aan verschillende activiteiten waaronder een sneeuwscootersafari, sneeuwschoenwandeling, hondensledetocht en bezoek aan een rendierboerderij.
  Vanaf 1070 EUR per persoon - 6 dagen - 28.12.17-05.01.18

  NIEUWJAAR IN FINS LAPLAND - ISO SYÖTE
  Vier Nieuwjaar in de meest fotogenieke winteromgeving in Fins Lapland met verblijf in comfortabele hotelkamers of prachtig gelegen bungalows bovenop een heuveltop! De activiteiten kunnen à la carte worden toegevoegd om zodoende je eigen programma op maat samen te stellen. Tussendoor is er ook gelegenheid om te skiën/langlaufen op eigen houtje.
  Vanaf 1390 EUR per persoon - 6 dagen - 28.12.17-02.01.18

  RONDREIS DOOR FINLAND MET EIGEN WAGEN
  Verken het land van de duizend meren in al zijn facetten tijdens deze 17-daagse rondreis met eigen wagen. Onder andere een verkenning van de zuidkust, het merengebied, Fins Lapland en de stranden van de scherenkust staan op het programma. Natuurlijk ontbreekt ook de hoofdstad Helsinki niet en is er geregeld tijd om op een actieve manier de ongerepte natuur te ontdekken.
  Vanaf 1375 EUR per persoon - 17 dagen - Individueel met eigen wagen

  SAIJA MULTI-ACTIVITEITENWEEK
  De Saija-lodge is een kleinschalige accommodatie met huiselijke sfeer diep verscholen in de Finse taïga. Ze is gebouwd in traditionele stijl en wordt uitgebaat door een bijzonder gastvrije familie. Door de sneeuwrijke ligging net ten zuiden van de Poolcirkel is het een uitstekende uitvalsbasis voor een actieve wintervakantie . Je beleeft hier beslist een onvergetelijke tijd.
  Vanaf 1499 EUR per persoon - 8 dagen - Multi-activiteitenweek

  SHORTBREAK LANGS DE HOOGTEPUNTEN VAN FINS LAPLAND
  Deze unieke shortbreak naar Fins Lapland bulkt van de unieke ervaringen: overnacht in het betoverende sneeuwkasteel van Kemi, maak een onvergetelijke cruise op de Botnische Golf met de ijsbreker Sampo, bezoek het dorp van de Kerstman in Rovaniemi en verblijf 2 nachten in Iso Sy?te op één van de meest fotogenieke locaties in Lapland.
  Vanaf 1575 EUR per persoon - 5 dagen - Rondreis inclusief vluchten

  SHORTBREAK LAPLAND EXCLUSIEF – SAARISELKÄ
  Tijdens deze 5-daagse shortbreak staan alle hoogtepunten van Lapland op het programma. Maak een onvergetelijke sneeuwscootersafari, een hondensledetocht en kom alles te weten over de fascinerende kunst van het rendierhoeden. Last but not least overnacht je in een glazen iglo van Kakslauttanen van waaruit je het noorderlicht kan gadeslaan.
  Vanaf 1585 EUR per persoon - 5 dagen - Multi-activiteitenprogramma

  SHORTBREAK ROVANIEMI - ARCTIC CIRCLE WILDERNESS LODGE
  Je verblijft in de sfeervolle Arctic Circle Wilderness Lodge op een steenworp van Rovaniemi maar toch middenin het betoverende winterlandschap. Van hieruit onderneem je verschillende opwindende sneeuwactiviteiten met sneeuwschoenen, sneeuwscooter, hondenslede of rendierslede en bezoek je Santa Claus Village. De laatste nacht wordt doorgebracht in het betoverende Arctic Snow Hotel!
  Vanaf 1170 EUR per persoon - 5 dagen - Multi-activiteitenprogramma

  SNEEUWSCHOENWANDELWEEK IN KAINUU
  Tijdens deze begeleide wandelweek met sneeuwschoenen ontdek je het taïgagebied in de Oost-Finse regio Kainuu. Het is de ideale plek om te genieten van de ongerepte natuur en je longen vol te pompen met gezonde lucht. De stilte van de bossen wordt hier enkel verstoord door het gekraak van de sneeuw. Je wandelt van plaats naar plaats en logeert in eenvoudige hotels en blokhutten.
  Vanaf 900 EUR per persoon - 7 dagen - Sneeuwschoenwandelweek

  VAKANTIEHUIS IN DENEMARKEN-NOORWEGEN-ZWEDEN-FINLAND
  Scandinavië leent zich perfect voor een reis met verblijf in vakantiehuizen. Overdag geniet je op eigen tempo van de prachtige omgeving en 's avonds kan je rekenen op een huiselijke sfeer. Bovendien wordt de kostprijs van je vakantie gedrukt omdat je ook over eigen kookfaciliteiten beschikt.

  WINTER WONDERLAND WEEK IN DE FINSE TAÏGA
  Reeds verschillende winters een absolute succesformule met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding! Je verblijft in het comfortabele en familievriendelijke Kalevala Hotel gelegen aan een groot meer middenin de wildernis. Overdag neem je deel aan winterse activiteiten en 's avonds geniet je van een heerlijke Finse sauna en lekker viergangendiner.
  Vanaf 1385 EUR per persoon - 8 dagen - Multi adventure voor families  Facebook Twitter Linkedin Google More
  Designed by Kristof Briers