Ne
Benjamin Taeymans
Mertensstraat 77
BE-2950 Kapellen
+32 485 79 36 67
info@northandaway.be
Licentie 7093
HME Nieuwsbrief | Infosessies | Landeninfo | Fotogalerij | Over ons | Contact
Zoek & Boek
In de kijker
Zomervakanties
Wintervakanties
Hurtigruten
Business
Algemeen
 • Verzekeringen
 • Reisvoorwaarden
 • Goed om weten
 • Partners
 • Moose in the City
 • Contactformulier
 • Gastenboek
 • Agenda
 • ZOEK HIER JE DROOMVAKANTIE


  Wij kunnen volgende reizen voorstellen:

  BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK!
  Beleef het ultieme winteravontuur tijdens een 5-daagse hondensledetocht in het uiterste noorden van Zweeds Lapland. Het traject van deze expeditie volgt grotendeels de beroemde Kungsleden door het Abisko Nationaal Park en langs de voet van de Kebnekaise. Onderweg slaap je in wildernishutten en uiteraard is ook een bezoek aan het wereldberoemde ijshotel van Jukkasjärvi mogelijk.
  Vanaf 1795 EUR per persoon - 7 dagen - Meerdaagse hondensledetocht

  BLOKHUTTENRONDREIS HOOGTEPUNTEN VAN LAPLAND
  13-daagse rondreis met huurwagen en verblijf in comfortabele blokhutten. Je start in Rovaniemi, de hoofdstad van Fins Lapland, en rijdt via eindeloze bossen en toendravlaktes richting Noordkaap. Een minicruise met Hurtigruten langs de Noorse fjorden brengt je naar Tromsø. Tenslotte via het drielandenpunt bij Kilpisjärvi en het Ounas Pallastunturi Nationaal Park terug naar Rovaniemi.
  Vanaf 1075 EUR per persoon - 13 dagen - Vluchten en huurwagen inbegrepen

  DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND
  Op zoek naar een echt winters avontuur door de laatste ongerepte wildernis van Europa? Kies dan voor een meerdaagse sneeuwscootersafari door Lapland! NORTH and AWAY biedt verschillende tochten aan van 2 tot 5 dagen waarbij gemiddeld 100km per dag wordt afgelegd langs feeërieke landschappen. Je overnacht telkens in eenvoudige maar bijzonder gezellige wildernishutten, guesthouses of hotels.
  Vanaf 895 EUR per persoon - 2-5 dagen - Meerdaagse sneeuwscootersafari

  DRIELANDEN SNEEUWSCOOTEREXPEDITIE
  Droom je van een uitdagende expeditie per sneeuwscooter door Lapland? Dan is deze safari echt het neusje van de zalm! Gedurende 5 dagen doorkruis je de meest ongerepte gebieden van zowel Fins, Noors als Zweeds Lapland inclusief bezoek aan het drielandenpunt. Geniet van heerlijke maaltijden en overnacht in comfortabele wildernishutten op fantastische locaties. Klaar voor het ultieme avontuur?
  Vanaf 2390 EUR per persoon - 7 dagen - Meerdaagse sneeuwscootersafari

  ENGHOLM ADVENTURE WEEK - KARASJOK
  Tijdens deze avonturenweek verblijf je in de unieke Engholm Husky Lodge in Karasjok. Ze werd eigenhandig gebouwd door de elfvoudig winnaar van 's werelds langste hondenslederace: de Finnmarksløppet. Je maakt o.a. een onvergetelijke excursie per sneeuwscooter naar een Lapse winternederzetting en een 3-daagse expeditie per hondenslede door één van de meest desolate streken in Lapland.
  Vanaf 2275 EUR per persoon - 8 dagen - Multi-activiteitenweek

  ENGHOLM HUSKY WEEK NAAR HET ALTA IGLOO HOTEL
  Na een kort verblijf in de Engholm Husky Lodge, vertrek je voor een vierdaagse hondensledetocht over de Finnmarksvidda met als eindbestemming de fjorden en het Alta Igloo Hotel. De lodge is gebouwd door Sven Engholm zelf die elfvoudig winnaar is van 's werelds langste hondenslederace: de Finnmarksløppet. Een adembemend avontuur in één van de mooiste streken van Lapland.
  Vanaf 2995 EUR per persoon - 7 dagen - Meerdaagse hondensledetocht

  FLY & DRIVE NAAR DE MOOISTE EILANDEN VAN NOORD-NOORWEGEN
  13-daagse rondreis met huurwagen langs de mooiste eilanden van Noord-Noorwegen en verblijf in comfortabele hotels, vakantiewoningen en appartementen. Doordat je regelmatig meerdere dagen op dezelfde locatie verblijft, is er voldoende tijd om op eigen tempo de streek te verkennen. Twee inbegrepen minicruises met Hurtigruten maken deze reis extra bijzonder!
  Vanaf 1920 EUR per persoon - 13 dagen - Vluchten en huurwagen inbegrepen

  FLY & DRIVE NAAR HET DAK VAN EUROPA
  16-daagse rondreis met huurwagen in het uiterste noorden van Zweden, Finland en Noorwegen. Uiteraard staat een uitgebreide verkenning van Lapland op het programma maar ook een bezoek aan de magische Noordkaap ontbreekt niet. De schitterende eilandenarchipels van de Vester?len en Lofoten tenslotte, laten je zeker niet onberoerd.
  Vanaf 1640 EUR per persoon - 16 dagen - Vluchten en huurwagen inbegrepen

  HARRINIVA 3-DAAGSE DIEPSNEEUWSCOOTERSAFARI
  Het Harriniva Holiday Centre is een gezellig hotel in wildernisstijl. Het is gelegen in het kleine plaatsje Muonio op de grens tussen Finland en Zweden. Tijdens deze uitdagende 3-daagse sneeuwscootersafari verblijf je ook 2 nachten in afgelegen wildernishutten en leer je alle tips en tricks over het rijden met de scooter door eindeloze diepsneeuwlandschappen.
  Vanaf 1490 EUR per persoon - 5 dagen - Meerdaagse sneeuwscootersafari

  HARRINIVA ADVENTURE WEEK
  Het Harriniva Holiday Centre is een gezellig hotel in wildernisstijl met een eigen hondenkennel waar bijna 400 husky's permanent verblijven. Het is gelegen in het kleine plaatsje Muonio op de grens tussen Finland en Zweden. Tijdens deze multi-activiteitenweek neem je deel aan een authentieke rendiersafari, een opwindende sneeuwscootertocht en een 2-daagse hondensledetocht.
  Vanaf 1540 EUR per persoon - 7 dagen - Multi-activiteitenweek

  HARRINIVA HUSKY WEEK
  Het Harriniva Holiday Centre is een gezellig hotel in wildernisstijl met een eigen hondenkennel waar bijna 400 husky's permanent verblijven. Het is gelegen in het kleine plaatsje Muonio op de grens tussen Finland en Zweden. Tijdens deze 5-daagse huskysafari doorheen het Pallas-Ylläs Nationaal Park leg je dagelijks tussen 25 en 40km af met je eigen hondenteam.
  Vanaf 1620 EUR per persoon - 7 dagen - Meerdaagse hondensledetocht

  HARRINIVA SHORTBREAK - FINS LAPLAND - PROMOTIE!
  Het Harriniva Holiday Centre is een gezellig hotel in wildernisstijl met een eigen hondenkennel waar bijna 400 husky's permanent verblijven. Het is gelegen in het plaatsje Muonio op de grens tussen Finland en Zweden. Tijdens deze shortbreak neem je deel aan een opwindende sneeuwscootertocht en een hondensledetocht. Een uiterst voordelig programma dat je laat proeven met de absolute hoogtepunten van Lapland!
  Vanaf 650 EUR per persoon - 5 dagen - Multi-activiteitenprogramma

  IJSHOTEL JUKKASJÄRVI + AURORA WEEKEND IN BJÖRKLIDEN
  Combineer een verblijf in het skioord Bj?rkliden, dat tot de beste locaties in Europa behoort om het noorderlicht te observeren, met een overnachting in het beroemde ijshotel van Jukkasjärvi. Je verblijft in een panoramisch gelegen hotel of blokhut en kan een uitstap maken naar het Abisko Sky Station. Daarnaast kan je (helikopter)skiën/snowboarden of deelnemen aan activiteiten zoals sneeuwscootersafari's en hondensledetochten.
  Vanaf 1195 EUR per persoon - 5 dagen - Individuele reis inclusief vluchten

  IN HET SPOOR VAN WALVISSEN & NOORDERLICHT - VERNIEUWD!
  Tromsø en omgeving behoren tot 's werelds beste locaties om zowel walvissen als het fascinerende noorderlicht te kunnen zien. Tijdens deze 5-daagse minirondreis wordt een bezoek aan het “Parijs van het noorden” gecombineerd met een verblijf in een gezellig vissershuisje op het ongerepte eiland Kvaløya. De activiteiten staan vooral in het teken van wildlife en noorderlicht.
  Vanaf 1320 EUR per persoon - 5 dagen - Rondreis inclusief vluchten

  INARI ADVENTURE WEEK - AANRADER!
  Inari behoort tot de beste plaatsen om het noorderlicht te observeren en is hét centrum van de Lapse cultuur in Noord-Finland. Je komt er alles over te weten tijdens een bezoek aan het beroemde SIIDA-museum. Daarnaast neem je tijdens deze adventure week deel aan verschillende activiteiten waaronder een sneeuwscootersafari, sneeuwschoenwandeling, hondensledetocht en bezoek aan een rendierboerderij.
  Vanaf 1295 EUR per persoon - 8 dagen - Multi-activiteitenweek

  ISO SYÖTE A LA CARTE – ON TOP OF IT ALL
  Iso Syote is gelegen in de meest fotogenieke winteromgeving van Fins Lapland. Je verblijft er in sfeervolle hotelkamers of vakantiewoningen bovenop een heuvel met prachtig uitzicht over een nationaal park. Op loopafstand bevinden zich 12 skipistes van verschillend niveau en uiteraard kan je ook deelnemen aan verschillende facultatieve winteractiviteiten.
  Vanaf 112 EUR per persoon - 2+ dagen - Verblijf in hotel of blokhutten

  ISO SYÖTE ADVENTURE WEEK - AANRADER!
  Tijdens deze avonturenweek geniet je van de meest fotogenieke winteromgeving in Fins Lapland tijdens een sneeuwschoenwandeling, een 2-daagse hondensledetocht met overnachting in een wildernishut en een 100km lange sneeuwscootersafari. Er zijn ook enkele vrije dagen waarop je kan skiën , snowboarden of deelnemen aan andere facultatieve activiteiten naar keuze.
  Vanaf 1995 EUR per persoon - 8 dagen - Multi-activiteitenweek

  JERIS WINTER WEEK - IDEAAL VOOR FAMILIES MET KINDEREN!
  Het Jeris Hotel is idyllisch gelegen aan de oever van een groot meer en middenin de bossen. Je verblijft in typisch Finse blokhutten en het is een ideale uitvalsbasis voor koppels of families die op zoek zijn naar een actieve sneeuwvakantie. Tijdens dit weekprogramma kan je deelnemen aan een avontuurlijke sneeuwscootersafari, rendiersledetocht en hondensledetocht met overnachting in een wildernishut.
  Vanaf 1485 EUR per persoon - 7 dagen - Multi-activiteitenweek

  KAKSLAUTTANEN A LA CARTE
  Kakslauttanen is een unieke verblijfplaats in de ongerepte natuur van Fins Lapland dichtbij het skioord Saariselkä. De authentieke blokhutten behoren tot de gezelligste in Lapland maar ook overnachten in een echte sneeuwiglo is mogelijk. Romantische zielen kunnen ook verblijven in een turfhut of verwarmde glazen iglo van waaruit je het noorderlicht kan aanschouwen.
  Vanaf 414 EUR per persoon - 2+ dagen - Blokhut of igloo inclusief half pension

  KERSTMIS IN FINS LAPLAND - INARI - VOLZET
  Inari behoort tot de beste plaatsen om het noorderlicht te observeren en is hét centrum van de Lapse cultuur in Noord-Finland. Tijdens dit kerstarrangement kom je hierover alles te weten tijdens een bezoek aan het SIIDA-museum. Daarnaast neem je deel aan verschillende activiteiten waaronder een sneeuwscootersafari, sneeuwschoenwandeling, hondensledetocht en bezoek aan een rendierboerderij.
  Vanaf 1595 EUR per persoon - 6 dagen - 24.12.16-29.12.16

  KERSTMIS IN FINS LAPLAND - ISO SYÖTE - VOLZET
  Tijdens dit kerstarrangement geniet je van de meest fotogenieke winteromgeving in Fins Lapland met verblijf in comfortabele hotelkamers of prachtig gelegen appartementen/bungalows bovenop een heuveltop! De activiteiten kunnen à la carte worden toegevoegd om zodoende je eigen programma op maat samen te stellen. Tussendoor is er ook gelegenheid om te skiën/langlaufen op eigen houtje.
  Vanaf 1370 EUR per persoon - 6 dagen - 24.12.16-29.12.16

  KERSTMIS IN ZWEEDS LAPLAND – LAPPEASUANDO - OP AANVRAAG
  Deze eindejaarsreis naar Zweeds Lapland combineert talrijke winteractiviteiten met een verblijf in een kleinschalige wildernislodge. Een sneeuwscootersafari, sneeuwschoenwandelen, ijsvissen en een 2-daagse hondensledetocht garanderen een goed gevuld programma. Optioneel kan een extra nacht worden doorgebracht in het énige échte ijshotel van Jukkaskärvi.
  Vanaf 1995 EUR per persoon - 7 dagen - 23.12.16-29.12.16

  KICK-OFF 2017 IN FINS LAPLAND - ISO SYÖTE - OP AANVRAAG
  Start 2017 in de meest fotogenieke winteromgeving van Fins Lapland met een verblijf in comfortabele hotelkamers of prachtig gelegen bungalows bovenop een heuveltop! De activiteiten kunnen à la carte worden toegevoegd om zodoende je eigen programma op maat samen te stellen. Tussendoor is er ook gelegenheid om te skiën/langlaufen op eigen houtje.
  Vanaf 1425 EUR per persoon - 6 dagen - 03.01.17-08.01.17

  LANGLAUFWEEK LANGS DE FINS-RUSSISCHE GRENS
  Deze langlaufweek door het Kainuu-gebied langs de grens tussen Finland en Rusland voert door de laatste échte wildernis van Europa.  Je overnacht in eenvoudige maar zeer gezellige accommodaties waar je kennismaakt met een uitzonderlijke gastvrijheid en de lekkere traditionele keuken. Na een dag actief onthaasten in de gezonde buitenlucht, kom je helemaal tot rust in de sauna.
  Vanaf 980 EUR per persoon - 7 dagen - Langlaufweek

  LAPPEASUANDO ADVENTURE WEEK IN ZWEEDS LAPLAND - AANRADER!
  Deze unieke multi-avonturenweek in Zweeds Lapland combineert een onvergetelijke overnachting in het énige échte ijshotel van Jukkasjärvi met een verblijf in een kleinschalige lodge. Een goed gevuld activiteitenpakket is inbegrepen met o.a. een sneeuwscootersafari, sneeuwschoenwandelen, ijsvissen en een 2-daagse hondensledetocht met overnachting in een wilderniskamp.
  Vanaf 1855 EUR per persoon - 7 dagen - Multi-activiteitenweek

  LAPPEASUANDO SHORTBREAK
  Beleef het allerbeste van Zweeds Lapland tijdens een verlengd weekend. Vertrek op donderdag en keer als herboren terug op maandag. Je verblijft in een gezellige lodge en verkent de prachtige natuur met sneeuwschoenen, sneeuwscooter en hondenslede. Ook een bezoek aan het wereldberoemde ijshotel van Jukkasjärvi mag uiteraard niet ontbreken!
  Vanaf 1195 EUR per persoon - 5 dagen - Multi-activiteitenprogramma

  MIDWINTER HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - AANRADER!
  Beleef het ultieme winteravontuur tijdens een 5-daagse hondensledetocht in het uiterste noorden van Zweeds Lapland. Het traject is flexibel naargelang de periode van het jaar maar altijd trek je van wildernishut naar wildernishut ver weg van de bewoonde wereld. Uiteraard is ook een bezoek aan het wereldberoemde ijshotel van Jukkasjärvi mogelijk.
  Vanaf 1695 EUR per persoon - 7 dagen - Meerdaagse hondensledetocht

  MULTI-AVONTURENWEEK IN FINS LAPLAND
  Zuig je longen vol verse lucht tijdens deze multi-avonturenweek in Fins Lapland met verblijf in de charmante Saija Lodge. Talrijke activiteiten staan op het programma waaronder tochten per fiets en kano, een berensafari, prachtige wandelingen in de ongerepte taïgawouden en een typisch Finse rooksauna. Wedden dat je herboren terugkeert?
  Vanaf 889 EUR per persoon - 8 dagen - Volpension inbegrepen

  NELLIM ADVENTURE WEEK
  Het kleinschalige en uiterst gezellige Nellim Wilderness Hotel is ideaal gelegen om het noorderlicht te observeren. Tijdens deze adventure week staan verder alle highlights van Lapland op het programma waaronder een bezoek aan een traditionele rendierboerderij, een sneeuwscootersafari, hondensledetocht, sneeuwschoenwandelen en langlaufen.
  Vanaf 1500 EUR per persoon - 7 dagen - Multi-activiteitenweek

  NIEUWJAAR IN DE FINSE TAÏGA - HOTEL KALEVALA - OP AANVRAAG
  Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. De talrijke inbegrepen activiteiten en de vele tradities van het taïgagebied, bezorgen zowel jong als oud een onvergetelijke jaarovergang. De uitgebreide wellnessfaciliteiten van het hotel zorgen voor de nodige ontspanning na een dag vol avontuur.
  Vanaf 1445 EUR per persoon - 7 dagen - 28.12.16-03.01.17

  NIEUWJAAR IN FINS LAPLAND - INARI - VOLZET
  Inari behoort tot de beste plaatsen om het noorderlicht te observeren en is hét centrum van de Lapse cultuur in Noord-Finland. Tijdens dit nieuwjaarsarrangement kom je hierover alles te weten tijdens een bezoek aan het SIIDA-museum. Daarnaast neem je deel aan verschillende activiteiten waaronder een sneeuwscootersafari, sneeuwschoenwandeling, hondensledetocht en bezoek aan een rendierboerderij.
  Vanaf 1045 EUR per persoon - 6 dagen - 29.12.16-03.01.17

  NIEUWJAAR IN FINS LAPLAND - ISO SYÖTE - OP AANVRAAG
  Vier Nieuwjaar in de meest fotogenieke winteromgeving in Fins Lapland met verblijf in comfortabele hotelkamers of prachtig gelegen bungalows bovenop een heuveltop! De activiteiten kunnen à la carte worden toegevoegd om zodoende je eigen programma op maat samen te stellen. Tussendoor is er ook gelegenheid om te skiën/langlaufen op eigen houtje.
  Vanaf 1340 EUR per persoon - 6 dagen - 29.12.16-03.01.17

  NIEUWJAAR IN ZWEEDS LAPLAND - LAPPEASUANDO - BESCHIKBAAR
  Deze eindejaarsreis naar Zweeds Lapland combineert talrijke winteractiviteiten met een verblijf in een kleinschalige wildernislodge. Een sneeuwscootersafari, sneeuwschoenwandelen, ijsvissen en een 2-daagse hondensledetocht garanderen een goed gevuld programma. Optioneel kan een extra nacht worden doorgebracht in het énige échte ijshotel van Jukkaskärvi.
  Vanaf 1995 EUR per persoon - 7 dagen - 30.12.16-05.01.17

  NOORDERLICHTCRUISE & KIRKENES SNEEUWHOTEL – AANRADER!
  's Winters is Noors Lapland een ideale locatie om het noorderlicht of aurora borealis te kunnen waarnemen. Tijdens deze 5-daagse rondreis combineer je een bezoek aan Tromsø met een Hurtigruten-zeereis langs de Noordkaap en een onvergetelijke overnachting in het sneeuwhotel van Kirkenes. Kortom: alle hoogtepunten van winters Noorwegen op een rijtje!
  Vanaf 1180 EUR per persoon - 5 dagen - Rondreis inclusief vluchten

  ONTDEKKINGSREIS DWARS DOOR LAPLAND - UNIEK!
  Deze individuele rondreis brengt je over land van Lule? aan de Botnische Golf naar Tromsø aan de Arctische Oceaan. Onderweg staan originele overnachtingen in het boomhotel en ijshotel van Jukkasjärvi op het programma. Daarna verblijf je in het wintersportoord Bj?rkliden om te eindigen in het Parijs van het Noorden. Mogelijke excursies staan in het teken van hondenslede, sneeuwscooter of het noorderlicht.
  Vanaf 2040 EUR per persoon - 8 dagen - Individuele reis inclusief vluchten

  OVERNACHTEN IN HET BOOMHOTEL VAN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK!
  Ooit gedroomd om te slapen in een echte boomhut hoog boven de grond? Dan is het boomhotel in Zweeds Lapland zeker iets voor jou! Het beschikt over 5 individueel ontworpen kamers met veel aandacht voor design en moderne architectuur. Ervaar ook de unieke boomsauna of geniet van de schitterende panorama's over de prachtige natuur.
  Vanaf 1495 EUR per persoon - 4 dagen - Individuele reis inclusief vluchten

  OVERNACHTEN IN HET IJSHOTEL VAN JUKKASJÄRVI
  In Zweeds Lapland staat 's werelds enige echte ijshotel zowat 200km ten noorden van de Poolcirkel. Het verrijst elke winter in een andere gedaante en wordt gebouwd met kristalhelder ijs van de Torne-rivier. Bij het aanbreken van de zomer smelt de constructie om weer integraal naar de rivier te stromen. Vanaf het winterseizoen 2016-2017 bestaat er echter ook een 365 dagen versie van het ijshotel!
  Vanaf 870 EUR per persoon - 4 dagen - Individuele reis inclusief vluchten

  RONDREIS DOOR FINLAND MET EIGEN WAGEN
  Verken het land van de duizend meren in al zijn facetten tijdens deze 17-daagse rondreis met eigen wagen. Onder andere een verkenning van de zuidkust, het merengebied, Fins Lapland en de stranden van de scherenkust staan op het programma. Natuurlijk ontbreekt ook de hoofdstad Helsinki niet en is er geregeld tijd om op een actieve manier de ongerepte natuur te ontdekken.
  Vanaf 1375 EUR per persoon - 17 dagen - Individueel met eigen wagen

  SÖRBYN SHORTBREAK IN ZWEEDS LAPLAND - NIEUW!
  Ervaar het authentieke Zweeds Lapland tijdens deze 5-daags shortbreak. Je verblijft in een kleinschalige lodge en neemt deel aan adembenemende excursies zoals een sneeuwscootersafari, hondensledetocht en sneeuwschoenwandeling in de ongerepte omliggende natuur. Geniet bovendien ook van de lokale gastronomie en verleng je reis facultatief met een overnachting in het unieke Treehotel. 
  Vanaf 1565 EUR per persoon - 5 dagen - Multi-activiteitenprogramma

  SAIJA MULTI-ACTIVITEITENWEEK
  De Saija-lodge is een kleinschalige accommodatie met huiselijke sfeer diep verscholen in de Finse taïga. Ze is gebouwd in traditionele stijl en wordt uitgebaat door een bijzonder gastvrije familie. Door de sneeuwrijke ligging net ten zuiden van de Poolcirkel is het een uitstekende uitvalsbasis voor een actieve wintervakantie . Je beleeft hier beslist een onvergetelijke tijd.
  Vanaf 1429 EUR per persoon - 8 dagen - Multi-activiteitenweek

  SHORTBREAK LANGS DE HOOGTEPUNTEN VAN FINS LAPLAND
  Deze unieke shortbreak naar Fins Lapland bulkt van de unieke ervaringen: overnacht in het betoverende sneeuwkasteel van Kemi, maak een onvergetelijke cruise op de Botnische Golf met de ijsbreker Sampo, bezoek het dorp van de Kerstman in Rovaniemi en verblijf 2 nachten in Iso Sy?te op één van de meest fotogenieke locaties in Lapland.
  Vanaf 1535 EUR per persoon - 5 dagen - Rondreis inclusief vluchten

  SHORTBREAK LAPLAND EXCLUSIEF – SAARISELKÄ
  Tijdens deze 5-daagse shortbreak staan alle hoogtepunten van Lapland op het programma. Maak een onvergetelijke sneeuwscootersafari, een hondensledetocht en kom alles te weten over de fascinerende kunst van het rendierhoeden. Last but not least overnacht je in een glazen iglo van Kakslauttanen van waaruit je het noorderlicht kan gadeslaan.
  Vanaf 1655 EUR per persoon - 5 dagen - Multi-activiteitenprogramma

  SHORTBREAK ROVANIEMI - VAATTUNKI LODGE
  Je verblijft in de sfeervolle Vaattunki Lodge op een steenworp van Rovaniemi maar toch middenin het betoverende winterlandschap. Van hieruit onderneem je verschillende opwindende sneeuwactiviteiten met sneeuwschoenen, sneeuwscooter, hondenslede of rendierslede en bezoek je Santa Claus Village. De laatste nacht wordt doorgebracht in het betoverende Arctic Snow Hotel!
  Vanaf 995 EUR per persoon - 5 dagen - Multi-activiteitenprogramma

  SNEEUWSCHOENWANDELWEEK IN KAINUU
  Tijdens deze begeleide wandelweek met sneeuwschoenen ontdek je het taïgagebied in de Oost-Finse regio Kainuu. Het is de ideale plek om te genieten van de ongerepte natuur en je longen vol te pompen met gezonde lucht. De stilte van de bossen wordt hier enkel verstoord door het gekraak van de sneeuw. Je wandelt van plaats naar plaats en logeert in eenvoudige hotels en blokhutten.
  Vanaf 905 EUR per persoon - 7 dagen - Sneeuwschoenwandelweek

  WINTER OP DE LOFOTEN & VESTERALEN - AANRADER!
  Verken de mooiste eilandenarchipels van Noorwegen op eigen houtje met een huurwagen en verblijf in sfeervolle hotels, blokhutten en vissershuisjes. Talrijke facultatieve excursies zijn mogelijk op zoek naar het wildleven waaronder walvissen, orka's en zeearenden. Facultatief kan je de reis verlengen met een onvergetelijke noorderlichtcruise aan boord van de Hurtigruten.
  Vanaf 1345 EUR per persoon - 8 dagen - Rondreis inclusief vluchten

  WINTER WONDERLAND WEEK IN DE FINSE TAÏGA
  Reeds verschillende winters een absolute succesformule met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding! Je verblijft in het comfortabele en familievriendelijke Kalevala Hotel gelegen aan een groot meer middenin de wildernis. Overdag neem je deel aan winterse activiteiten en 's avonds geniet je van een heerlijke Finse sauna en lekker viergangendiner.
  Vanaf 1220 EUR per persoon - 8 dagen - Multi adventure voor families  Facebook Twitter Linkedin Google More
  Designed by Kristof Briers