Ne
Benjamin Taeymans
Mertensstraat 77
BE-2950 Kapellen
+32 485 79 36 67
info@northandaway.be
Licentie 7093
HME Nieuwsbrief | Infosessies | Landeninfo | Fotogalerij | Over ons | Contact
Zoek & Boek
In de kijker
Zomervakanties
Wintervakanties
Hurtigruten
Business
Algemeen
  • Verzekeringen
  • Reisvoorwaarden
  • Goed om weten
  • Partners
  • Moose in the City
  • Contactformulier
  • Gastenboek
  • Agenda
  • ZOEK HIER JE DROOMVAKANTIE


    Wij kunnen volgende reizen voorstellen:

    ALTA ADVENTURE WEEK - HOLMEN HUSKY LODGE - NIEUW!
    Tijdens deze adventure week komen alle hoogtepunten van Noors Lapland aan bod waaronder een rendierenexcursie, sneeuwscootersafari en een 2-daagse hondensledetocht op de desolate Finnmarksvidda. Je verblijft in een unieke aurora tipi van de Holmen Husky Lodge en slaapt ook een nachtje in het unieke Alta Igloo Hotel op een bed gemaakt van ijs en rendiervellen.
    Vanaf 2165 EUR per persoon - 6 dagen - Multi-activiteitenprogramma

    BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK!
    Beleef het ultieme winteravontuur tijdens een 5-daagse hondensledetocht in het uiterste noorden van Zweeds Lapland. Het traject van deze expeditie volgt grotendeels de beroemde Kungsleden door het Abisko Nationaal Park en langs de voet van de Kebnekaise. Onderweg slaap je in wildernishutten en uiteraard is ook een bezoek aan het wereldberoemde ijshotel van Jukkasjärvi mogelijk.
    Vanaf 1775 EUR per persoon - 7 dagen - Meerdaagse hondensledetocht

    BLOKHUTTENRONDREIS HOOGTEPUNTEN VAN LAPLAND
    13-daagse rondreis met huurwagen en verblijf in comfortabele blokhutten. Je start in Rovaniemi, de hoofdstad van Fins Lapland, en rijdt via eindeloze bossen en toendravlaktes richting Noordkaap. Een minicruise met Hurtigruten langs de Noorse fjorden brengt je naar Tromsø. Tenslotte via het drielandenpunt bij Kilpisjärvi en het Ounas Pallastunturi Nationaal Park terug naar Rovaniemi.
    Vanaf 1575 EUR per persoon - 13 dagen - Vluchten en huurwagen inbegrepen

    DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND
    Op zoek naar een echt winters avontuur door de laatste ongerepte wildernis van Europa? Kies dan voor een meerdaagse sneeuwscootersafari door Lapland! NORTH and AWAY biedt verschillende tochten aan van 2 tot 5 dagen waarbij gemiddeld 100km per dag wordt afgelegd langs feeërieke landschappen. Je overnacht telkens in eenvoudige maar bijzonder gezellige wildernishutten, guesthouses of hotels.
    Vanaf 895 EUR per persoon - 2-5 dagen - Meerdaagse sneeuwscootersafari

    DRIELANDEN SNEEUWSCOOTEREXPEDITIE
    Droom je van een uitdagende expeditie per sneeuwscooter door Lapland? Dan is deze safari echt het neusje van de zalm! Gedurende 5 dagen doorkruis je de meest ongerepte gebieden van zowel Fins, Noors als Zweeds Lapland inclusief bezoek aan het drielandenpunt. Geniet van heerlijke maaltijden en overnacht in comfortabele wildernishutten op fantastische locaties. Klaar voor het ultieme avontuur?
    Vanaf 2490 EUR per persoon - 7 dagen - Meerdaagse sneeuwscootersafari

    ENGHOLM ADVENTURE WEEK - KARASJOK
    Tijdens deze avonturenweek verblijf je in de unieke Engholm Husky Lodge in Karasjok. Ze werd eigenhandig gebouwd door de elfvoudig winnaar van 's werelds langste hondenslederace: de Finnmarksløppet. Je maakt o.a. een onvergetelijke excursie per sneeuwscooter naar een Lapse winternederzetting en een 3-daagse expeditie per hondenslede door één van de meest desolate streken in Lapland.
    Vanaf 2415 EUR per persoon - 8 dagen - Multi-activiteitenweek

    ENGHOLM HUSKY WEEK NAAR HET ALTA IGLOO HOTEL
    Na een kort verblijf in de Engholm Husky Lodge, vertrek je voor een vierdaagse hondensledetocht over de Finnmarksvidda met als eindbestemming de fjorden en het Alta Igloo Hotel. De lodge is gebouwd door Sven Engholm zelf die elfvoudig winnaar is van 's werelds langste hondenslederace: de Finnmarksløppet. Een adembemend avontuur in één van de mooiste streken van Lapland.
    Vanaf 2995 EUR per persoon - 7 dagen - Meerdaagse hondensledetocht

    FLY & DRIVE NAAR DE MOOISTE EILANDEN VAN NOORD-NOORWEGEN
    13-daagse rondreis met huurwagen langs de mooiste eilanden van Noord-Noorwegen en verblijf in comfortabele hotels, vakantiewoningen en appartementen. Doordat je regelmatig meerdere dagen op dezelfde locatie verblijft, is er voldoende tijd om op eigen tempo de streek te verkennen. Twee inbegrepen minicruises met Hurtigruten maken deze reis extra bijzonder!
    Vanaf 1990 EUR per persoon - 13 dagen - Vluchten en huurwagen inbegrepen

    FLY & DRIVE NAAR HET DAK VAN EUROPA
    16-daagse rondreis met huurwagen in het uiterste noorden van Zweden, Finland en Noorwegen. Uiteraard staat een uitgebreide verkenning van Lapland op het programma maar ook een bezoek aan de magische Noordkaap ontbreekt niet. De schitterende eilandenarchipels van de Vester?len en Lofoten tenslotte, laten je zeker niet onberoerd.
    Vanaf 1650 EUR per persoon - 16 dagen - Vluchten en huurwagen inbegrepen

    HARRINIVA 3-DAAGSE DIEPSNEEUWSCOOTERSAFARI
    Het Harriniva Holiday Centre is een gezellig hotel in wildernisstijl. Het is gelegen in het kleine plaatsje Muonio op de grens tussen Finland en Zweden. Tijdens deze uitdagende 3-daagse sneeuwscootersafari verblijf je ook 2 nachten in afgelegen wildernishutten en leer je alle tips en tricks over het rijden met de scooter door eindeloze diepsneeuwlandschappen.
    Vanaf 1545 EUR per persoon - 5 dagen - Meerdaagse sneeuwscootersafari

    HARRINIVA ADVENTURE WEEK
    Het Harriniva Holiday Centre is een gezellig hotel in wildernisstijl met een eigen hondenkennel waar bijna 400 husky's permanent verblijven. Het is gelegen in het kleine plaatsje Muonio op de grens tussen Finland en Zweden. Tijdens deze multi-activiteitenweek neem je deel aan een authentieke rendiersafari, een opwindende sneeuwscootertocht en een 2-daagse hondensledetocht.
    Vanaf 1700 EUR per persoon - 8 dagen - Multi-activiteitenweek

    HARRINIVA HUSKY WEEK
    Het Harriniva Holiday Centre is een gezellig hotel in wildernisstijl met een eigen hondenkennel waar bijna 400 husky's permanent verblijven. Het is gelegen in het kleine plaatsje Muonio op de grens tussen Finland en Zweden. Tijdens deze 5-daagse huskysafari doorheen het Pallas-Ylläs Nationaal Park leg je dagelijks tussen 25 en 40km af met je eigen hondenteam.
    Vanaf 1760 EUR per persoon - 8 dagen - Meerdaagse hondensledetocht

    HARRINIVA SHORTBREAK - FINS LAPLAND - PROMOTIE!
    Het Harriniva Holiday Centre is een gezellig hotel in wildernisstijl met een eigen hondenkennel waar bijna 400 husky's permanent verblijven. Het is gelegen in het plaatsje Muonio op de grens tussen Finland en Zweden. Tijdens deze shortbreak neem je deel aan een opwindende sneeuwscootertocht en een hondensledetocht. Een uiterst voordelig programma dat je laat proeven met de absolute hoogtepunten van Lapland!
    Vanaf 675 EUR per persoon - 5 dagen - Multi-activiteitenprogramma

    IJSHOTEL JUKKASJÄRVI + AURORA SHORTSKI IN BJÖRKLIDEN
    Combineer een verblijf in het énige échte ijshotel van Jukkasjärvi met een shortski in Bjorkliden dat tot de beste locaties in Europa behoort om het noorderlicht te observeren. Je verblijft er in een panoramisch gelegen hotel of blokhut en kan een uitstap maken naar het Abisko Sky Station. Daarnaast kan je (helikopter)skiën/snowboarden of deelnemen aan activiteiten zoals sneeuwscootersafari's en hondensledetochten.
    Vanaf 1365 EUR per persoon - 7 dagen - Individuele reis inclusief vluchten

    IN HET SPOOR VAN WALVISSEN & NOORDERLICHT - UNIEK!
    Tromsø en omgeving behoren tot 's werelds beste locaties om zowel walvissen als het fascinerende noorderlicht te kunnen zien. Tijdens deze 5-daagse minirondreis wordt een bezoek aan het “Parijs van het noorden” gecombineerd met een verblijf in een gezellig vissershuisje op het ongerepte eiland Kvaløya. De activiteiten staan vooral in het teken van wildlife en noorderlicht.
    Vanaf 1345 EUR per persoon - 5 dagen - Rondreis inclusief vluchten

    INARI ADVENTURE WEEK - AANRADER!
    Inari behoort tot de beste plaatsen om het noorderlicht te observeren en is hét centrum van de Lapse cultuur in Noord-Finland. Je komt er alles over te weten tijdens een bezoek aan het beroemde SIIDA-museum. Daarnaast neem je tijdens deze adventure week deel aan verschillende activiteiten waaronder een sneeuwscootersafari, sneeuwschoenwandeling, hondensledetocht en bezoek aan een rendierboerderij.
    Vanaf 1370 EUR per persoon - 8 dagen - Multi-activiteitenweek

    INARI WILDERNESS WEEK - NIEUW!
    Het gloednieuwe Inari Wilderness Hotel opent in december 2017 haar deuren. Het werd in traditionele Lapse stijl gebouwd aan de oever van het Inarimeer. Alle highlights van Lapland komen aan bod tijdens het weekprogramma waaronder een bezoek aan een traditionele rendierboerderij, een sneeuwscootersafari, hondensledetocht, sneeuwschoenwandelen en langlaufen.
    Vanaf 1750 EUR per persoon - 7 dagen - Multi-activiteitenweek

    ISO SYÖTE A LA CARTE – ON TOP OF IT ALL
    Iso Syote is gelegen in de meest fotogenieke winteromgeving van Fins Lapland. Je verblijft er in sfeervolle hotelkamers of vakantiewoningen bovenop een heuvel met prachtig uitzicht over een nationaal park. Op loopafstand bevinden zich 12 skipistes van verschillend niveau en uiteraard kan je ook deelnemen aan verschillende facultatieve winteractiviteiten.
    Vanaf 116 EUR per persoon - 2+ dagen - Verblijf in hotel of blokhutten

    ISO SYÖTE ADVENTURE WEEK - AANRADER!
    Tijdens deze avonturenweek geniet je van de meest fotogenieke winteromgeving in Fins Lapland tijdens een sneeuwschoenwandeling, een 2-daagse hondensledetocht met overnachting in een wildernishut en een 100km lange sneeuwscootersafari. Er zijn ook enkele vrije dagen waarop je kan skiën , snowboarden of deelnemen aan andere facultatieve activiteiten naar keuze.
    Vanaf 2095 EUR per persoon - 8 dagen - Multi-activiteitenweek

    JERIS WINTER WEEK - IDEAAL VOOR FAMILIES MET KINDEREN!
    Het Jeris Hotel is idyllisch gelegen aan de oever van een groot meer en middenin de bossen. Je verblijft hier in comfortabele hotelkamers of typisch Finse blokhutten en het is een ideale uitvalsbasis voor koppels of families die op zoek zijn naar een actieve sneeuwvakantie. Tijdens dit weekprogramma kan je o.a. deelnemen aan avontuurlijke tochten met hondenslede, rendierslede of sneeuwscooter.
    Vanaf 1400 EUR per persoon - 8 dagen - Multi-activiteitenweek

    KAKSLAUTTANEN A LA CARTE
    Kakslauttanen is een unieke verblijfplaats in de ongerepte natuur van Fins Lapland dichtbij het skioord Saariselkä. De authentieke blokhutten behoren tot de gezelligste in Lapland maar ook overnachten in een echte sneeuwiglo is mogelijk. Romantische zielen kunnen ook verblijven in een turfhut of verwarmde glazen iglo van waaruit je het noorderlicht kan aanschouwen.
    Vanaf 428 EUR per persoon - 2+ dagen - Blokhut of igloo inclusief half pension

    KERSTMIS IN FINS LAPLAND - INARI - AANRADER!
    Inari behoort tot de beste plaatsen om het noorderlicht te observeren en is hét centrum van de Lapse cultuur in Noord-Finland. Tijdens dit kerstarrangement kom je hierover alles te weten tijdens een bezoek aan het SIIDA-museum. Daarnaast neem je deel aan verschillende activiteiten waaronder een sneeuwscootersafari, sneeuwschoenwandeling, hondensledetocht en bezoek aan een rendierboerderij.
    Vanaf 1070 EUR per persoon - 6 dagen - 21.12.17-28.12.17

    KERSTMIS IN FINS LAPLAND - ISO SYÖTE
    Tijdens dit kerstarrangement geniet je van de meest fotogenieke winteromgeving in Fins Lapland met verblijf in comfortabele hotelkamers of prachtig gelegen bungalows bovenop een heuveltop! De activiteiten kunnen à la carte worden toegevoegd om zodoende je eigen programma op maat samen te stellen. Tussendoor is er ook gelegenheid om te skiën/langlaufen op eigen houtje.
    Vanaf 1420 EUR per persoon - 6 dagen - 23.12.17-28.12.17

    KERSTMIS IN ZWEEDS LAPLAND – LAPPEASUANDO - UNIEK!
    Deze eindejaarsreis naar Zweeds Lapland combineert talrijke winteractiviteiten met een verblijf in een kleinschalige wildernislodge. Een sneeuwscootersafari, sneeuwschoenwandelen, ijsvissen en een 2-daagse hondensledetocht garanderen een goed gevuld programma. Optioneel kan een extra nacht worden doorgebracht in het énige échte ijshotel van Jukkaskärvi.
    Vanaf 2370 EUR per persoon - 7 dagen - 22.12.17-28.12.17

    KICK-OFF 2018 IN FINS LAPLAND - ISO SYÖTE
    Start 2018 in de meest fotogenieke winteromgeving van Fins Lapland met een verblijf in comfortabele hotelkamers of prachtig gelegen bungalows bovenop een heuveltop! De activiteiten kunnen à la carte worden toegevoegd om zodoende je eigen programma op maat samen te stellen. Tussendoor is er ook gelegenheid om te skiën/langlaufen op eigen houtje.
    Vanaf 1365 EUR per persoon - 6 dagen - 02.01.18-07.01.18

    LANGLAUFWEEK LANGS DE FINS-RUSSISCHE GRENS
    Deze langlaufweek door het Kainuu-gebied langs de grens tussen Finland en Rusland voert door de laatste échte wildernis van Europa.  Je overnacht in eenvoudige maar zeer gezellige accommodaties waar je kennismaakt met een uitzonderlijke gastvrijheid en de lekkere traditionele keuken. Na een dag actief onthaasten in de gezonde buitenlucht, kom je helemaal tot rust in de sauna.
    Vanaf 990 EUR per persoon - 7 dagen - Langlaufweek

    LAPPEASUANDO ADVENTURE WEEK IN ZWEEDS LAPLAND - AANRADER!
    Deze unieke multi-avonturenweek in Zweeds Lapland combineert een onvergetelijke overnachting in het énige échte ijshotel van Jukkasjärvi met een verblijf in een kleinschalige lodge. Een goed gevuld activiteitenpakket is inbegrepen met o.a. een sneeuwscootersafari, sneeuwschoenwandelen, ijsvissen en een 2-daagse hondensledetocht met overnachting in een wilderniskamp.
    Vanaf 2135 EUR per persoon - 7 dagen - Multi-activiteitenweek

    LAPPEASUANDO SHORTBREAK
    Beleef het allerbeste van Zweeds Lapland tijdens deze shortbreak. Je verblijft in een kleinschalige lodge en verkent de prachtige natuur met sneeuwschoenen, sneeuwscooter en hondenslede. Ook een bezoek aan het wereldberoemde ijshotel van Jukkasjärvi mag uiteraard niet ontbreken!
    Vanaf 1530 EUR per persoon - 5 dagen - Multi-activiteitenprogramma

    MIDWINTER HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - AANRADER!
    Beleef het ultieme winteravontuur tijdens een 5-daagse hondensledetocht in het uiterste noorden van Zweeds Lapland. Het traject is flexibel naargelang de periode van het jaar maar altijd trek je van wildernishut naar wildernishut ver weg van de bewoonde wereld. Uiteraard is ook een bezoek aan het wereldberoemde ijshotel van Jukkasjärvi mogelijk.
    Vanaf 1660 EUR per persoon - 7 dagen - Meerdaagse hondensledetocht

    MULTI-AVONTURENWEEK IN FINS LAPLAND
    Zuig je longen vol verse lucht tijdens deze multi-avonturenweek in Fins Lapland met verblijf in de charmante Saija Lodge. Talrijke activiteiten staan op het programma waaronder tochten per fiets en kano, een berensafari, prachtige wandelingen in de ongerepte taïgawouden en een typisch Finse rooksauna. Wedden dat je herboren terugkeert?
    Vanaf 925 EUR per persoon - 8 dagen - Volpension inbegrepen

    NELLIM ADVENTURE WEEK
    Het kleinschalige en uiterst gezellige Nellim Wilderness Hotel is ideaal gelegen om het noorderlicht te observeren. Tijdens deze adventure week staan verder alle highlights van Lapland op het programma waaronder een bezoek aan een traditionele rendierboerderij, een sneeuwscootersafari, hondensledetocht, sneeuwschoenwandelen en langlaufen.
    Vanaf 1700 EUR per persoon - 7 dagen - Multi-activiteitenweek

    NELLIM SHORTBREAK - NIEUW!
    Het kleinschalige en uiterst gezellige Nellim Wilderness Hotel is ideaal gelegen om het noorderlicht te observeren. Tijdens deze shortbreak beleef je de hoogtepunten van Lapland in een notendop. Maak een tocht met de sneeuwscooter, bezoek een traditionele rendierboerderij, bestuur je eigen hondenslede en verken de wildernis met sneeuwschoenen.
    Vanaf 1300 EUR per persoon - 5 dagen - Multi-activiteitenprogramma

    NIEUWJAAR IN DE FINSE TAÏGA - HOTEL KALEVALA
    Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. De talrijke inbegrepen activiteiten en de vele tradities van het taïgagebied, bezorgen zowel jong als oud een onvergetelijke jaarovergang. De uitgebreide wellnessfaciliteiten van het hotel zorgen voor de nodige ontspanning na een dag vol avontuur.
    Vanaf 1445 EUR per persoon - 7 dagen - 28.12.17-03.01.18

    NIEUWJAAR IN FINS LAPLAND - INARI - AANRADER!
    Inari behoort tot de beste plaatsen om het noorderlicht te observeren en is hét centrum van de Lapse cultuur in Noord-Finland. Tijdens dit nieuwjaarsarrangement kom je hierover alles te weten tijdens een bezoek aan het SIIDA-museum. Daarnaast neem je deel aan verschillende activiteiten waaronder een sneeuwscootersafari, sneeuwschoenwandeling, hondensledetocht en bezoek aan een rendierboerderij.
    Vanaf 1070 EUR per persoon - 6 dagen - 28.12.17-05.01.18

    NIEUWJAAR IN FINS LAPLAND - ISO SYÖTE
    Vier Nieuwjaar in de meest fotogenieke winteromgeving in Fins Lapland met verblijf in comfortabele hotelkamers of prachtig gelegen bungalows bovenop een heuveltop! De activiteiten kunnen à la carte worden toegevoegd om zodoende je eigen programma op maat samen te stellen. Tussendoor is er ook gelegenheid om te skiën/langlaufen op eigen houtje.
    Vanaf 1390 EUR per persoon - 6 dagen - 28.12.17-02.01.18

    NIEUWJAAR IN ZWEEDS LAPLAND - LAPPEASUANDO - AANRADER!
    Deze eindejaarsreis naar Zweeds Lapland combineert talrijke winteractiviteiten met een verblijf in een kleinschalige wildernislodge. Een sneeuwscootersafari, sneeuwschoenwandelen, ijsvissen en een 2-daagse hondensledetocht garanderen een goed gevuld programma. Optioneel kan een extra nacht worden doorgebracht in het énige échte ijshotel van Jukkaskärvi.
    Vanaf 2285 EUR per persoon - 7 dagen - 28.12.17-03.01.18

    NOORDERLICHTCRUISE & KIRKENES SNEEUWHOTEL – AANRADER!
    's Winters is Noors Lapland een ideale locatie om het noorderlicht of aurora borealis te kunnen waarnemen. Tijdens deze 5-daagse rondreis combineer je een bezoek aan Tromsø met een Hurtigruten-zeereis langs de Noordkaap en een onvergetelijke overnachting in het sneeuwhotel van Kirkenes. Kortom: alle hoogtepunten van winters Noorwegen op een rijtje!
    Vanaf 1180 EUR per persoon - 5 dagen - Rondreis inclusief vluchten

    ONTDEKKINGSREIS DWARS DOOR LAPLAND - UNIEK!
    Deze individuele rondreis brengt je over land van Lulea aan de Botnische Golf naar Tromsø aan de Arctische Oceaan. Onderweg staan originele overnachtingen in het boomhotel en ijshotel van Jukkasjärvi op het programma. Daarna verblijf je in het wintersportoord Bjorkliden om te eindigen in het Parijs van het Noorden. Mogelijke excursies staan in het teken van hondenslede, sneeuwscooter of het noorderlicht.
    Vanaf 2170 EUR per persoon - 8 dagen - Individuele reis inclusief vluchten

    OVERNACHTEN IN HET BOOMHOTEL VAN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK!
    Ooit gedroomd om te slapen in een echte boomhut hoog boven de grond? Dan is het boomhotel in Zweeds Lapland zeker iets voor jou! Het beschikt over 5 individueel ontworpen kamers met veel aandacht voor design en moderne architectuur. Ervaar ook de unieke boomsauna of geniet van de schitterende panorama's over de prachtige natuur.
    Vanaf 1410 EUR per persoon - 4 dagen - Individuele reis inclusief vluchten

    OVERNACHTEN IN HET IJSHOTEL VAN JUKKASJÄRVI
    In Zweeds Lapland staat 's werelds enige echte ijshotel zowat 200km ten noorden van de Poolcirkel. Het verrijst elke winter in een andere gedaante en wordt gebouwd met kristalhelder ijs van de Torne-rivier. Bij het aanbreken van de zomer smelt de constructie om weer integraal naar de rivier te stromen. Sinds het winterseizoen 2016-2017 bestaat er echter ook een 365 dagen versie van het ijshotel!
    Vanaf 1060 EUR per persoon - 4 dagen - Individuele reis inclusief vluchten

    RONDREIS DOOR FINLAND MET EIGEN WAGEN
    Verken het land van de duizend meren in al zijn facetten tijdens deze 17-daagse rondreis met eigen wagen. Onder andere een verkenning van de zuidkust, het merengebied, Fins Lapland en de stranden van de scherenkust staan op het programma. Natuurlijk ontbreekt ook de hoofdstad Helsinki niet en is er geregeld tijd om op een actieve manier de ongerepte natuur te ontdekken.
    Vanaf 1375 EUR per persoon - 17 dagen - Individueel met eigen wagen

    SAIJA MULTI-ACTIVITEITENWEEK
    De Saija-lodge is een kleinschalige accommodatie met huiselijke sfeer diep verscholen in de Finse taïga. Ze is gebouwd in traditionele stijl en wordt uitgebaat door een bijzonder gastvrije familie. Door de sneeuwrijke ligging net ten zuiden van de Poolcirkel is het een uitstekende uitvalsbasis voor een actieve wintervakantie . Je beleeft hier beslist een onvergetelijke tijd.
    Vanaf 1499 EUR per persoon - 8 dagen - Multi-activiteitenweek

    SHORTBREAK LANGS DE HOOGTEPUNTEN VAN FINS LAPLAND
    Deze unieke shortbreak naar Fins Lapland bulkt van de unieke ervaringen: overnacht in het betoverende sneeuwkasteel van Kemi, maak een onvergetelijke cruise op de Botnische Golf met de ijsbreker Sampo, bezoek het dorp van de Kerstman in Rovaniemi en verblijf 2 nachten in Iso Sy?te op één van de meest fotogenieke locaties in Lapland.
    Vanaf 1575 EUR per persoon - 5 dagen - Rondreis inclusief vluchten

    SHORTBREAK LAPLAND EXCLUSIEF – SAARISELKÄ
    Tijdens deze 5-daagse shortbreak staan alle hoogtepunten van Lapland op het programma. Maak een onvergetelijke sneeuwscootersafari, een hondensledetocht en kom alles te weten over de fascinerende kunst van het rendierhoeden. Last but not least overnacht je in een glazen iglo van Kakslauttanen van waaruit je het noorderlicht kan gadeslaan.
    Vanaf 1585 EUR per persoon - 5 dagen - Multi-activiteitenprogramma

    SHORTBREAK ROVANIEMI - ARCTIC CIRCLE WILDERNESS LODGE
    Je verblijft in de sfeervolle Arctic Circle Wilderness Lodge op een steenworp van Rovaniemi maar toch middenin het betoverende winterlandschap. Van hieruit onderneem je verschillende opwindende sneeuwactiviteiten met sneeuwschoenen, sneeuwscooter, hondenslede of rendierslede en bezoek je Santa Claus Village. De laatste nacht wordt doorgebracht in het betoverende Arctic Snow Hotel!
    Vanaf 1170 EUR per persoon - 5 dagen - Multi-activiteitenprogramma

    SNEEUWSCHOENWANDELWEEK IN KAINUU
    Tijdens deze begeleide wandelweek met sneeuwschoenen ontdek je het taïgagebied in de Oost-Finse regio Kainuu. Het is de ideale plek om te genieten van de ongerepte natuur en je longen vol te pompen met gezonde lucht. De stilte van de bossen wordt hier enkel verstoord door het gekraak van de sneeuw. Je wandelt van plaats naar plaats en logeert in eenvoudige hotels en blokhutten.
    Vanaf 900 EUR per persoon - 7 dagen - Sneeuwschoenwandelweek

    WINTER OP DE LOFOTEN & VESTERALEN - AANRADER!
    Verken de mooiste eilandenarchipels van Noorwegen op eigen houtje met een huurwagen en verblijf in sfeervolle hotels, blokhutten en vissershuisjes. Talrijke facultatieve excursies zijn mogelijk op zoek naar het wildleven waaronder walvissen, orka's en zeearenden. Facultatief kan je de reis verlengen met een onvergetelijke noorderlichtcruise aan boord van de Hurtigruten.
    Vanaf 1215 EUR per persoon - 8 dagen - Rondreis inclusief vluchten

    WINTER WONDERLAND WEEK IN DE FINSE TAÏGA
    Reeds verschillende winters een absolute succesformule met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding! Je verblijft in het comfortabele en familievriendelijke Kalevala Hotel gelegen aan een groot meer middenin de wildernis. Overdag neem je deel aan winterse activiteiten en 's avonds geniet je van een heerlijke Finse sauna en lekker viergangendiner.
    Vanaf 1385 EUR per persoon - 8 dagen - Multi adventure voor families    Facebook Twitter Linkedin Google More
    Designed by Kristof Briers